یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

آش عدس


آش عدس

● مواد لازم
▪ عدس ۱ پیمانه
▪ برنج ۲/۱ پیمانه
▪ پیاز ۲ عدد
▪ شلغم ۲ عدد
▪ گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
▪ سبزی آش (گشنیز، جعفری، اسفناج) ۳۰۰ گرم
▪ نعناع خشک به میزان لازم
▪ نمک، فلفل، ادویه …

مواد لازم

عدس ۱ پیمانه

برنج ۲/۱ پیمانه

پیاز ۲ عدد

شلغم ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

سبزی آش (گشنیز، جعفری، اسفناج) ۳۰۰ گرم

نعناع خشک به میزان لازم

نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم،

پیاز داغ ۲ ق س، ماست برای تزئین

چگونگی تهیه

ابتدا عدس و برنج را همراه پیاز خام خرد شده با ۳ پیمانه آب می پزیم بعد از پخت حبوبات؛ شلغم را پوست گرفته و خرد می کنیم و به آش اضافه کرده گوشت چرخ کرده را به همراه ۱ پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه ترکیب کرده از آن کوفته های قلقلی (سرگنجشکی) درست کرده در روغن تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. بعد ازچند جوش سبزی آش را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم بعد از پخت کامل مواد آش را در ظرف کشیده و روی آن را با ماست، پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم

می توان چند تکه شلغم نیز برای روی آش گذاشت.