چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا

پودینگ سیب زمینی


پودینگ سیب زمینی

● مواد لازم
▪ سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
▪ آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
▪ فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
▪ تخم مرغ: ۴ عدد
▪ کره یا روغن: ۱ قاشق غذاخوری
▪ بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
▪ زعفران: به مقدار …

مواد لازم

سیب زمینی:

۳ عدد متوسط

آرد سفید:

۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای:

۱ عدد کوچک

تخم مرغ:

۴ عدد

کره یا روغن:

۱ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر:

۱ قاشق چایخوری

زعفران:

به مقدار لا زم

پیاز رنده شده آبگرفته:

۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه

سیب زمینی ها را مربعی خرد کرده و سرخ می کنیم. فلفل دلمه را هم به همراه پیازرنده شده کمی تفت می دهیم. تخم مرغها را خوب زده و زعفران و نمک و آرد و بکینگ پودر را به آن افزوده و مخلوط می کنیم. مواد را در ظرف مورد نظر که چرب کرده ایم ریخته و در فر داغ روی حرارت متوسط به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم.در آخر می توان با سس کچاب تزیین کرد.

این غذا را نیز می توان در ماهیتابه درست کرد.