چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

نان شکلاتی کدو


نان شکلاتی کدو

● مواد لازم:
▪ گردوی خرد شده: نصف لیوان
▪ آرد کیک: یک لیوان
▪ آرد گندم: یک لیوان
▪ پودر کاکائو: یک چهارم لیوان
▪ بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: نصف …

مواد لازم:

گردوی خرد شده:

نصف لیوان

آرد کیک:

یک لیوان

آرد گندم:

یک لیوان

پودر کاکائو:

یک چهارم لیوان

بکینگ پودر:

نصف قاشق مرباخوری

جوش شیرین:

نصف قاشق مرباخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ:

۳ عدد درشت

شکر:

یک و یک چهارم لیوان

سس سیب:

سه چهارم لیوان

روغن کانولا:

یک چهارم لیوان

وانیل:

کمی

شکلات تلخ آب شده:

۲۸ گرم

کدوی رنده شده:

۲ عدد متوسط

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید. گردو را کمی تفت دهید و کنار بگذارید. آرد کیک، آرد گندم، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید. تخم مرغ را با شکر هم بزنید، سپس روغن، سس سیب و شکلات آب شده را با هم مخلوط کنید و مواد خشک را به آن اضافه کنید و به آرامی با استفاده از کاردک مخصوص قنادی هم بزنید.

در این مرحله کدو و گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب آماده بریزید. نان را به مدت یک ساعت در فر بپزید. برای تهیه سس سیب، ۲ عدد سیب پوست کنده را ریز خرد کنید و با سه چهارم لیوان آب، یک چهارم لیوان شکر و یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین در ظرفی با در بسته روی حرارت ملایم بپزید تا پخته و کاملا نرم شود. پس از خنک شدن سس را خوب له و در هر نوع شیرینی استفاده کنید.