دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
كنترل سكته با میوهها و سبزیجات
مطالعات نشان میدهد مصرف روزانه ۵ وعده میوه و سبزیجات، خطر ابتلا به سكته را كاهش میدهد. در افرادی كه در روز ۳ تا ۵ وعده از میوه و سبزی استفاده میكنند، خطر ابتلا به سكته ۱۱ درصد نسبت به دیگران كمتر است و چنانچه بیش از ۵ وعده میوه و سبزی مصرف كنند، این احتمال میتواند تا ۲۶ درصد هم كاهش یابد. سالانه ۱۵۰ هزار نفر در انگلیس دچار سكته میشوند و ۶۷ هزار نفر بر اثر آن جان خود را از دست میدهند. پزشكان معتقدند، مصرف میوه و سبزی علاوه بر كاهش خطر بروز سكته، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و انواع سرطانها را نیز كاهش میدهد.
میوه و سبزیجات، منابع غنی از مواد غذایی مثل ویتامین ث، پتاسیم و پروتئینهای گیاهی هستند. میزان چربی و كالری موجود در آنها بسیار كم است وعلاوه بر آن دارای آنتی اكسیدانهای مؤثر و مفید نیز هستند.
كارشناسان براین باورند كه پتاسیم موجود در آنها مهمترین عامل جلوگیری از سكته است. چنانچه تعداد وعدههای مصرف سبزیجات و میوه را از ۳ وعده به ۵ وعده افزایش دهید، پتاسیم مصرفی شما تا پنجاه درصد افزایش مییابد. برای هر وعده، مصرف ۶۶ گرم سبزیجات و ۸۰ گرم میوه توصیه میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت حجاب حسن روحانی حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم امیرعبداللهیان انتخابات مجلس دوازدهم عراق
قتل تهران شهرداری تهران هواشناسی فضای مجازی شورای شهر تهران سامانه بارشی شهرداری آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران یسنا
خودرو قیمت طلا بانک مرکزی قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو دلار مسکن یارانه ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما سینما مسعود اسکویی صداوسیما مهاجرت موسیقی مهران غفوریان سریال
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین عربستان نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بارسلونا بازی باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
باتری اپل اینستاگرام آیفون گوگل عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب کاهش وزن فشار خون توت فرنگی چای آلرژی کبد چرب