شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
غذای خوشمزه برای نوزاد، پوره سیب و لبو
مواد لازم پوره سیب و لبو برای 250 میلیلیتر پوره
- چغندر 1 عدد کوچک
- سیب 1 عدد
- آب 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
روش تهیه پوره سیب و لبو
چغندرها را با آب بپزید تا نرم شوند. یک پیمانه از آب داخل قابلمه را بردارید و کنار بگذارید و چغندرها را در صافی بریزید. در این هنگام سیبها را بشویید و هسته و پوست آنها را بگیرید و خرد کنید. سیبها را در قابلمه حاوی یکچهارم پیمانه آب بپزید تا نرم شوند. حالا پوست لبوها را بگیرید و در دستگاه غذاساز پوره کنید.
به میزان لازم از آب باقیمانده از پخت لبو به آن بیفزائید تا پوره نرم و یکدستی حاصل شود. سیبها را نیز جداگانه همراه با آب باقیمانده از پختشان در دستگاه غذاساز پوره کنید. پورهها را به شکل زیبائی در ظرف مناسب بریزید و به کودک خود بدهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست