شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

غذای خوشمزه برای نوزاد، پوره سیب و لبو


 مواد لازم پوره سیب و لبو برای 250 میلی‌لیتر پوره
  • چغندر  1 عدد کوچک
  • سیب    1 عدد
  • آب  125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

روش تهیه پوره سیب و لبو
چغندرها را با آب بپزید تا نرم شوند. یک پیمانه از آب داخل قابلمه را بردارید و کنار بگذارید و چغندرها را در صافی بریزید. در این هنگام سیب‌ها را بشویید و هسته و پوست آنها را بگیرید و خرد کنید. سیب‌ها را در قابلمه حاوی یک‌چهارم پیمانه آب بپزید تا نرم شوند. حالا پوست لبوها را بگیرید و در دستگاه غذاساز پوره کنید.
به میزان لازم از آب باقیمانده از پخت لبو به آن بیفزائید تا پوره نرم و یکدستی حاصل شود. سیب‌ها را نیز جداگانه همراه با آب باقیمانده از پخت‌شان در دستگاه غذاساز پوره کنید. پوره‌ها را به شکل زیبائی در ظرف مناسب بریزید و به کودک خود بدهید.