جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
نان سوپ
مواد لازم
شوید خشك ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق مربا خوری
كنجد ، سیاه دانه یا هر دو برای تزئین به مقدار لازم
آرد سفید نان ۲۵۰ گرم
نمك نصف قاشق مرباخوری
خمیر مایه یك قاشق و نیم مرباخوری
شیر ۱۷۰ میلی لیتر
عسل یك قاشق مرباخوری
چگونگی تهیه
ابتدا شیر ولرم ، عسل و خمیر مایه را داخل یك ظرف ریخته هم زده تا خمیر مایه برسد . سپس تمام موارد را مخلوط كرده خمیر را قدری ورز می دهیم سپس رویش را بسته و كناری می گذاریم تا حجم خمیر دو برابر شود بعد از خمیر تكه های ۳۰ گرمی برداشته و آنها را به شكل استوانه فرم داده و رویش را تخم مرغ و یا آب زده و دانه ها را پاشیده و حدود یك ربع ساعت می گذاریم بماند تا قدری نانها برسد بعد داخل فر ۳۰۰ درجه فانهایت (۱۵۰ درجه سانتی گراد) به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزند . نانها یكدست و به یك ضخامت باز شوند تا یكنواخت بپزند. این نان بایستی خشك باشد و با سوپ سرو می شود.
(مدرس: خانم عرفانیان)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست