دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا
سمبوسه سبزیجات

مواد لازم :
یک لیوان آرد
دو قاشق مرباخوری کره
نصف لیوان پیاز خرد شده
یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و در حالت آب پز، سپس آن را خرد کنید (حدود یک لیوان)
نصف لیوان نخود پخته
یک عدد فلفل فرنگی
نصف قاشق مرباخوری زنجبیل
چهار لیوان گشنیز و یا جعفری خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
کمتر از یک چهارم قاشق مرباخوری جوش شیرین
روغن کافی برای سرخ کردن
طرز تهیه:
▪ در دو قاشق غذاخوری روغن کمی پیاز و فلفل سبز خرد شده را تفت دهید و نصف لیوان نخود پخته به آن اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه تفت دادن، زنجبیل، نمک و فلفل و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه زیر آن را خاموش کنید.
برای تهیه خمیر، آرد، نمک، جوش شیرین و کره را با هم مخلوط کنید و به حالت خمیر در آورید.
خمیر را به شکل توپک های کوچک تقسیم کنید و با وردنه به قطر ۱۲ سانتی متر باز کنید و خمیر دایره شکل را با استفاده از چاقو نصف کنید.
هر برش را به صورت قیف درآورید (می توانید کناره های قیف را با مخلوطی خامه مانند از آرد و آب بپوشانید) و داخل آن را با مواد تهیه شده پر کنید و روی آن را ببندید.
روغن را در ظرف مناسب، خوب داغ کنید و سمبوسه ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست