پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

سمبوسه سبزیجات


سمبوسه سبزیجات

● مواد لازم :
▪ یک لیوان آرد
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ نصف لیوان پیاز خرد شده
▪ یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و در حالت آب پز، سپس آن را خرد کنید (حدود یک لیوان)
▪ نصف لیوان نخود …

مواد لازم :

یک لیوان آرد

دو قاشق مرباخوری کره

نصف لیوان پیاز خرد شده

یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و در حالت آب پز، سپس آن را خرد کنید (حدود یک لیوان)

نصف لیوان نخود پخته

یک عدد فلفل فرنگی

نصف قاشق مرباخوری زنجبیل

چهار لیوان گشنیز و یا جعفری خرد شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

کمتر از یک چهارم قاشق مرباخوری جوش شیرین

روغن کافی برای سرخ کردن

طرز تهیه:

▪ در دو قاشق غذاخوری روغن کمی پیاز و فلفل سبز خرد شده را تفت دهید و نصف لیوان نخود پخته به آن اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه تفت دادن، زنجبیل، نمک و فلفل و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه زیر آن را خاموش کنید.

برای تهیه خمیر، آرد، نمک، جوش شیرین و کره را با هم مخلوط کنید و به حالت خمیر در آورید.

خمیر را به شکل توپک های کوچک تقسیم کنید و با وردنه به قطر ۱۲ سانتی متر باز کنید و خمیر دایره شکل را با استفاده از چاقو نصف کنید.

هر برش را به صورت قیف درآورید (می توانید کناره های قیف را با مخلوطی خامه مانند از آرد و آب بپوشانید) و داخل آن را با مواد تهیه شده پر کنید و روی آن را ببندید.

روغن را در ظرف مناسب، خوب داغ کنید و سمبوسه ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.