دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
دسر سبدی
مواد لازم:
تخممرغ ۵ عدد،
کره ۱۰۰ گرم،
وانیل یک دوم پیمانه،
بکینگپودر یک دوم قاشق چایخوری،
آرد ۲۵۰ گرم،
خامه ۵۰۰ گرم،
آب ۲ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا کره و آب را درون ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس آرد را به آرامی به کره اضافه کنید. وانیل و بکینگپودر را به مواد افزوده با قاشق چوبی مواد را کاملا مخلوط کنید. خمیر را از روی حرارت برداشته اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس تخممرغها را یکییکی به خمیر اضافه کنید. مواد را مجددا با هم مخلوط کرده تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس قالب گودی را در نظر گرفته، کمی آن را چرب کرده خمیر آماده شده را درون قیف قنادی ریخته و دیواره ظرف را دور تا دور مانند یک سبد آغشته به خمیر کنید. باقیمانده خمیر را در ابعاد کوچک (اندازه گردو) داخل قالب جداگانهای قرارداده و قالبها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از خنک شدن سبد را از داخل قالب خارج کرده و از خامه زده شده برای پر کردن آن استفاده نمایید و سپس کیکهای گردویی را روی سطح خمیر چیده و در صورت تمایل از انواع کمپوتهای میوه برای تزئین استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست