سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی کرنبری و پرتقال


شیرینی کرنبری و پرتقال

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

کره ۱ فنجان (نرم شده)

شکر ۱ فنجان

شکر قهوه ای ۱ فنجان

تخم مرغ [تخم مرغ] ۱ عدد

پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری (رنده شده)

وانیل نصف قاشق چایخوری

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری (تازه)

آرد ۲ و نیم فنجان

کرنبری ۱ فنجان (خشک شده)

شکلات سفید ۱ فنجان (چیپسی)

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

۲. کره و شکر ها را در کاسه ی یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکه های شکلات را اضافه کنید.

۳. با یک ملاقه ی متوسط خمیر را در سینی های آماده شده بکشید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا لبه های شیرینی ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید ۵ دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.

نکته: اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی است.