چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها
باقلا قاتوق غذای محبوب شمالیهاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند. اگر دلتان میخواهد برای شام هیجانانگیزتان غذای جدیدی بپزید باقلاقاتوق بیشک پیشنهاد مناسبی است.
مواد لازم برای ۲ نفر
۱۰۰ گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
۲ ق س شوید خشک
۴ عددسیر
۲ عدد تخممرغ
۲ ق س روغن
۲ لیوان آب
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
۱. باقلای خشک را از ۶ ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.
۲. حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.
۳. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.
۴. حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.
۵. وقتی باقلا پخت تخممرغها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخممرغ ها روی خورش ببندند.بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت هواشناسی تهران قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه افغانستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال رئال مادرید پرسپولیس بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا سامسونگ آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین مسمومیت قهوه خواب بارداری کبد چرب