چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها


باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها

باقلا قاتوق غذای محبوب شمالی‌هاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند.

باقلا قاتوق غذای محبوب شمالی‌هاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند. اگر دلتان می‌خواهد برای شام هیجان‌انگیزتان غذای جدیدی بپزید باقلاقاتوق بی‌شک پیشنهاد مناسبی است.

مواد لازم برای ۲ نفر

۱۰۰ گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)

۲ ق س شوید خشک

۴ عددسیر

۲ عدد تخم‌مرغ

۲ ق س روغن

۲ لیوان آب

به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

۱. باقلای خشک را از ۶ ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.

۲. حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.

۳. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.

۴. حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.

۵. وقتی باقلا پخت تخم‌مرغ‌ها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخم‌مرغ ها روی خورش ببندند.بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.



همچنین مشاهده کنید