شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کته تره با ماهی تیلاپیا


کته تره با ماهی تیلاپیا

ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف‌های تک‌نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

مواد لازم:

برنج: سه پیمانه معادل ۶۰۰ گرم

تره: ۵۰۰ گرم

قرص استاک گوشت: یک عدد

کره: ۵۰ گرم

ماهی تیلاپیا: یک کیلو

کره برای سرخ کردن: به‌میزان لازم

ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری

آرد سفید: به میزان لازم

خامه: ۲۵۰ گرم

پودرسیر: نصف قاشق چای‌خوری

پودرگردو: به میزان دلخواه

روش تهیه:

۱. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف‌های تک‌نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

۲. گر بخواهیم داخل قالب‌های تک‌نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

۳. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم‌دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

۴. درنهایت خامه، پودرسیر و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه می‌ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.