شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
کته تره با ماهی تیلاپیا
مواد لازم:
برنج: سه پیمانه معادل ۶۰۰ گرم
تره: ۵۰۰ گرم
قرص استاک گوشت: یک عدد
کره: ۵۰ گرم
ماهی تیلاپیا: یک کیلو
کره برای سرخ کردن: بهمیزان لازم
ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: به میزان لازم
خامه: ۲۵۰ گرم
پودرسیر: نصف قاشق چایخوری
پودرگردو: به میزان دلخواه
روش تهیه:
۱. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب میجوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرفهای تکنفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم میکنیم.
۲. گر بخواهیم داخل قالبهای تکنفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم میکنیم.
۳. ابتدا ماهیها را با ادویه مرغ و ماهی طعمدار کرده کمی آرد روی آن میپاشیم و با کره آرام سرخ میکنیم.
۴. درنهایت خامه، پودرسیر و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه میریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکههای ماهی را روی آن سرو میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انگلیس دولت انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی قتل
تورم بانک مرکزی مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه گوگل ناسا تلفن همراه عکاسی مدیران خودرو کولر
کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی