پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

کباب بره فرانسوی


کباب بره فرانسوی

● مواد لازم جهت (۶ ـ ۷ نفر):
▪ شانه یا ران بره ای: ۱ کیلو
▪ پیاز چهار قاچ: ۲ عدد
▪ سیب زمینی: ۱ کیلو
▪ گوجه فرنگی سفت جهار قاچ: ۲ ـ ۳ عدد
▪ فلفل دلمه ای سبز خورد کرده: ۲ عدد
▪ سبزی خشک مخلوط: ۱ …

مواد لازم جهت (۶ ـ ۷ نفر):

شانه یا ران بره ای:

۱ کیلو

پیاز چهار قاچ:

۲ عدد

سیب زمینی:

۱ کیلو

گوجه فرنگی سفت جهار قاچ:

۲ ـ ۳ عدد

فلفل دلمه ای سبز خورد کرده:

۲ عدد

سبزی خشک مخلوط:

۱ قاشق غذاخوری

کره فرانسوی:

۴ ـ ۵ قاشق غذاخوری

روغن زیتون:

۳ ـ ۴ قاشق غذاخوری

مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن:

به میزان دلخواه

نمک، فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه

سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).

این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.