پنجشنبه, ۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 27 February, 2025
آشپزی آفریقایی
امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه یک نوع شیرینی آفریقایی را آموزش میدهیم هرچند که آفریقا از کشور و فرهنگ ما خیلی دور است اماشیرینی که امروز آن را به شما آموزش میدهیم، مطابق سلیقه ایرانی ماست.
لگیمات آفریقایی
مواد لازم:
آرد:
۴ لیوان
شکر:
سه چهارم لیوان
خمیر مایه:
یک قاشق غذاخوری
نمک:
کمی
شیرخشک:
یک قاشق غذاخوری
آب:
۲ لیوان
روغن:
۴ لیوان برای سرخکردن
طرز تهیه:
۱) در ظرفی آرد، نمک و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید.
۲) آب را اضافه کرده و مخلوط را با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند.
۳) روی ظرف را با یک سینی بپوشانید و مواد را بگذارید یک شب کامل بماند.
۴) در روز دوم، شکر و شیر خشک را به مواد اضافه کرده به مدت ۲ دقیقه خوب هم بزنید.
۵) روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس از مواد با یک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو برداشته و در روغن بریزید تا خمیر پف کند و دایره مانند شود. تمام مواد را به این طریق درست میکنیم.
۶) لگیماتها را در صافی ریخته تا روغن آنها برود سپس آنها را در ظرف مخصوص شیرینی میچینیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست