دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

آشپزی آفریقایی


امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه یک نوع شیرینی آفریقایی را آموزش می‌دهیم هرچند که آفریقا از کشور و فرهنگ ما خیلی دور است اماشیرینی که امروز آن را به شما آموزش می‌دهیم، …

امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه یک نوع شیرینی آفریقایی را آموزش می‌دهیم هرچند که آفریقا از کشور و فرهنگ ما خیلی دور است اماشیرینی که امروز آن را به شما آموزش می‌دهیم، مطابق سلیقه ایرانی ماست.

لگیمات آفریقایی

مواد لازم:

آرد:

۴ لیوان

شکر:

سه چهارم لیوان

خمیر مایه:

یک قاشق غذاخوری

نمک:

کمی

شیرخشک:

یک قاشق غذاخوری

آب:

۲ لیوان

روغن:

۴ لیوان برای سرخ‌کردن

طرز تهیه:

۱) در ظرفی آرد، نمک و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید.

۲) آب را اضافه کرده و مخلوط را با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند.

۳) روی ظرف را با یک سینی بپوشانید و مواد را بگذارید یک شب کامل بماند.

۴) در روز دوم، شکر و شیر خشک را به مواد اضافه کرده به مدت ۲ دقیقه خوب هم بزنید.

۵) روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس از مواد با یک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو برداشته و در روغن بریزید تا خمیر پف کند و دایره مانند شود. تمام مواد را به این طریق درست می‌کنیم.

۶) لگیمات‌ها را در صافی ریخته تا روغن آنها برود سپس آنها را در ظرف مخصوص شیرینی می‌چینیم.