چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سراغ منوی لبنانی ها بروید، ضرر نمی کنید


سراغ منوی لبنانی ها بروید، ضرر نمی کنید

این غذا یک قاطی پلوی خوشمزه و پرطرفدار بین لبنانی‌ هاست. برای تهیه آن از انواع ادویه‌ جات خوشبو استفاده شده که عطر و طعم بی‌نظیری به این پلو داده است. این پلو را برای مهمان‌ های ویژه‌ تان درست کنید.

این غذا یک قاطی پلوی خوشمزه و پرطرفدار بین لبنانی‌ هاست. برای تهیه آن از انواع ادویه‌ جات خوشبو استفاده شده که عطر و طعم بی‌نظیری به این پلو داده است. این پلو را برای مهمان‌ های ویژه‌ تان درست کنید.

مواد لازم برای ۴-۶ نفر

۴ پیمانه برنج

۶-۴ عدد فیله مرغ

۳ عدد فلفل دلمه‌ای

۴ عدد گوجه‌فرنگی پوست کنده

۶ ق س پیاز سرخ شده

۱ ق م پودر هل

۱ ق م زیره سیاه نیم کوب

۱ ق م پودر کاری

۱ ق چ دارچین

۱ ق چ زردچوبه

۱ ق س فلفل سیاه

۳ ق م زعفران دم کرده

۲ عدد برگ بو

به میزان لازم کره و روغن برای سرخ کردن

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش کرده ، کنار بگذارید.

۲. فیله‌های مرغ را با بیفتک کوب بکوبید و آنها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا فیله‌ها را داخل آن سرخ کنید.

۳. در این میان در یک تابه دیگر مقداری روغن یا کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز سرخ شده و گوجه‌فرنگی‌ها را داخل آن تفت دهید. بعد از چند دقیقه ادویه‌جات را همراه فلفل دلمه‌ای و برگ بو اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید تا غلیظ شود. در آخر زعفران را بیفزایید و به‌آرامی مواد را هم بزنید. فیله‌های سرخ شده را هم به مواد اضافه کنید.

۴. نیمی از مواد حاصل را لابه‌لای برنج آبکش شده داخل قابلمه بریزید و آن را دم کنید. بعد از آماده شدن، برنج را در ظرف موردنظرتان بکشید، بقیه مواد را هم روی آن بریزید و سپس سرو کنید.

یه جور دیگه

به‌جای آنکه فیله‌های مرغ را با مواد مخلوط کنید، می‌توانید آنها را جداگانه بعدازآنکه برنج را داخل ظرف موردنظرتان ریختید، روی برنج قرار دهید.



همچنین مشاهده کنید