یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ ونیزی


سوپ ونیزی

● مواد لازم:
گوجه فرنگی: ۳ عدد درشت
فلفل سبز: یک عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سربرگ ریحان: ۵۰ گرم
جوز هندی: ۴ گرم
دانه فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

● …

مواد لازم:

گوجه فرنگی: ۳ عدد درشت

فلفل سبز: یک عدد متوسط

پیاز: یک عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

سربرگ ریحان: ۵۰ گرم

جوز هندی: ۴ گرم

دانه فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

روش تهیه:

برای تهیه این سوپ در آغاز پوست گوجه فرنگی را جدا کرده به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب ریخته و بر روی شعله حرارت می‌دهیم، پس از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت دادن و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برداشته و پس از اندکی سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در میکسر ریخته و خوب هم می‌زنیم، سپس میکس مواد را در قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار داده و سپس جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و در آخر ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را نیز به موادمان اضافه کرده و پس از گذشت ۱۰ دقیقه و پختن، ترکیب شدن و عطر آگین شدن سوپ آن را از روی شعله برداشته و در کاسه سوپ خوری کشیده و میل کنید.

نکته آشپزی:

دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و همچنین غلظت پیدا کردن آن است.