پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

آشپزخانه


سقف و کف بدون فرورفتگی، قابل شستشو و همواره تمیز باشد.
ساختمان دیوار باید از جنس مقاوم قابل شستشو و همواره تمیز باشد .
تهویه به نحوی انجام گیرد که هوای داخل آشپزخانه سالم باشد …

سقف و کف بدون فرورفتگی، قابل شستشو و همواره تمیز باشد.

ساختمان دیوار باید از جنس مقاوم قابل شستشو و همواره تمیز باشد .

تهویه به نحوی انجام گیرد که هوای داخل آشپزخانه سالم باشد .

پنجره‌ها باید مجهز به توری سیمی ضدزنگ باشد .

آشپزخانه باید از وسایل کافی و بدون نقص برخوردار باشد.

از سطل‌های زباله درپوش‌دار مناسب با کیسه پلاستیکی در آشپزخانه استفاده شود.

شیرهای آب باید سالم و بدون چکه باشند.

سیستم فاضلاب (از نظر گرفتگی لوله، استفاده از سیفون، عدم پوسیدگی لوله‌های فاضلاب و...) بهداشتی باشد.

ضدعفونی محیط آشپزخانه به‌طور روزانه انجام شود.

وسایل پخت مناسب و همواره تمیز باشد.

سمپاشی به نحو مطلوب صورت گرفته و هیچ‌گونه حشره‌ای نباید در آشپزخانه دیده شود.

یخچال به تعداد کافی و مناسب که همواره تمیز بوده وجود داشته باشد.

ظرفشوئی به تعداد کافی، سالم و مناسب باشد.

از آب سردکن به تعداد کافی، سالم، تمیز و مناسب استفاده شود .