شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
پیتزای دریایی
مواد لازم:
سهچهارم لیوان آرد
یک قاشق چایخوری بکینگپودر
نصف قاشق چایخوری نمک
یکسوم لیوان شیر
دوقاشق سوپخوری روغن مایع
۱۲۰ گرم پوره گوجهفرنگی
یک قاشق مرباخوری رب گوجهفرنگی
یک حبه سیرله شده
یک قاشق چایخوری پودر ارگانو
یک قاشق چایخوری پودر جعفری
به میزان لازم نمک و فلفل
سهچهارم لیوان میگو
۲-۳ عددزیتون سیاه یا سبز
۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
یک عدد کنسرو کیلکا
طرز تهیه:
آرد، بکینگپودر و نمک را داخل کاسهای ریخته، شیر و روغن را اضافه میکنیم و بهطور مرتب هم میزنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در میآوریم. روی خمیر پوشش کشیده و میگذاریم خمیر نیم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگی، رب گوجهفرنگی، سبزیهای معطر و سیر را در ماهیتابه کوچکی با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم قرار میدهیم تا غلیظ شده و در ادامه بعد از سردشدن، خمیر را در ظرفی با قطر ۳۰ سانتیمتر پهن میکنیم. سس آماده شده را برش نازک داده و روی بقیه مواد چیده شده، کمی پودر ارگانو میپاشیم.فر را از ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی که روی پنیر طلایی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست