یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
چای زنجبیلی

مواد لازم:
گلمحمدی: یک قاشق چایخوری
رازیانه: یک قاشق چایخوری
هل: یک قاشق چایخوری
زنجبیل: یک تکه کوچک
عسل: یک قاشق مرباخوری
آب: یک فنجان
روش تهیه:
گلمحمدی، رازیانه، هل و زنجبیل را به همراه آب در تابه گود کوچک یا قابلمه بسیار کوچک ریخته و با حرارت معمولی به مدت ۵ دقیقه آن را هم بزنید البته تا قبل از قل زدن. سپس به همراه عسل در فنجان ریخته و نوشجان کنید.
نکته:
بهترین موقع خوردن این دمنوش شب است. این یک چای بسیار سبک است که کمک میکند تا خواب راحتی داشته باشید.
گلمحمدی برای بیماریهای قلبی بسیار مفید است و دردهای روماتیسمی را درمان میکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست