یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
چای زنجبیلی
مواد لازم:
گلمحمدی: یک قاشق چایخوری
رازیانه: یک قاشق چایخوری
هل: یک قاشق چایخوری
زنجبیل: یک تکه کوچک
عسل: یک قاشق مرباخوری
آب: یک فنجان
روش تهیه:
گلمحمدی، رازیانه، هل و زنجبیل را به همراه آب در تابه گود کوچک یا قابلمه بسیار کوچک ریخته و با حرارت معمولی به مدت ۵ دقیقه آن را هم بزنید البته تا قبل از قل زدن. سپس به همراه عسل در فنجان ریخته و نوشجان کنید.
نکته:
بهترین موقع خوردن این دمنوش شب است. این یک چای بسیار سبک است که کمک میکند تا خواب راحتی داشته باشید.
گلمحمدی برای بیماریهای قلبی بسیار مفید است و دردهای روماتیسمی را درمان میکند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان لبنان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل تهران یسنا هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه امیرعبداللهیان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون