یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

چای زنجبیلی


چای زنجبیلی

● مواد لازم:
گل‌محمدی: یک قاشق چای‌خوری
رازیانه: یک قاشق چای‌خوری
هل: یک قاشق چای‌خوری
زنجبیل: یک تکه کوچک
عسل: یک قاشق مرباخوری
آب: یک فنجان

● روش تهیه:
گل‌‌محمدی، رازیانه، …

مواد لازم:

گل‌محمدی: یک قاشق چای‌خوری

رازیانه: یک قاشق چای‌خوری

هل: یک قاشق چای‌خوری

زنجبیل: یک تکه کوچک

عسل: یک قاشق مرباخوری

آب: یک فنجان

روش تهیه:

گل‌‌محمدی، رازیانه، هل و زنجبیل را به همراه آب در تابه گود کوچک یا قابلمه بسیار کوچک ریخته و با حرارت معمولی به مدت ۵ دقیقه آن را هم بزنید البته تا قبل از قل زدن. سپس به همراه عسل در فنجان ریخته و نوش‌جان کنید.

نکته:

بهترین موقع خوردن این دمنوش شب است. این یک چای بسیار سبک است که کمک می‌کند تا خواب راحتی داشته باشید.

گل‌‌محمدی برای بیماری‌های قلبی بسیار مفید است و دردهای روماتیسمی را درمان می‌کند.