پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
خورشت ذرت و قارچ
مواد لازم:
قارچ:
۲۵۰ گرم
ذرت کنسروی:
۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای:
یک عدد
پیاز:
۳ عدد
گوجه فرنگی:
۲۵۰ گرم
زنجبیل:
یک تکه
فلفل سبز فرنگی:
۲ عدد
برگ گشنیز خرد شده:
یک قاشق غذاخوری
آب لیمو:
نصف لیمو
سیر:
یک حبه
روغن:
نصف پیمانه
نمک و فلفل:
به مقدار لازم
طرز تهیه:
قارچ ها را به ۴ قسمت برش بزنید.
پیاز را ریز خرد کنید و زنجبیل ها را برش های طولی بزنید.
فلفل سبز را نیز از طول برش بزنید.
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید. گشنیز را خرد کنید.
سیر را رنده کنید. پیاز را در روغن تفت دهید تا صورتی رنگ شود، سیر را اضافه کنید و تفت دهید. گوجه فرنگی را اضافه کنید.
پس از این که مواد خوب پخته شد، قارچ و ذرت را اضافه کنید.
نمک را اضافه کنید و پس از نرم شدن قارچ ها، فلفل دلمه ای و آب لیمو را اضافه کنید و پس از یک دقیقه خورشت را از روی حرارت بردارید. خورشت را با گشنیز، فلفل سبز و زنجبیل تزئین و داغ داغ سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی
کربوهیدرات:
۳.۹ گرم
پروتئین:
۰.۹ گرم
چربی کلی:
۰.۲ گرم
فیبر غذایی:
۱.۲ گرم
ویتامین سی:
۱۳ میلی گرم
ویتامین ای:
۰.۵۴ میلی گرم
کلسیم:
۱۰ میلی گرم
آهن:
۰.۳ میلی گرم
منیزیم:
۱۱ میلی گرم
منگنز:
۰.۱۵ میلی گرم
فسفر:
۲۴ میلی گرم
روی:
۰.۱۷ میلی گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست