جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کوفته تبریزی


کوفته تبریزی

●مواد لازم:
▪ گوشت ۲بار چرخ شده نیم کیلو
▪ لپه پخته نیم کوب شده یک فنجان
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
▪ برنج نیم پز شده یک دوم فنجان
▪ تخم مرغ کامل ۲ عدد
▪ پیاز رنده شده یک دوم فنجان …

مواد لازم:

گوشت ۲بار چرخ شده نیم کیلو

لپه پخته نیم کوب شده یک فنجان

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

برنج نیم پز شده یک دوم فنجان

تخم مرغ کامل ۲ عدد

پیاز رنده شده یک دوم فنجان

تره و مرزه خرد شده یک دوم فنجان

روغن ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه،نمک وفلفل به قدر کافی

مواد داخل کوفته:

پیاز سرخ شده ۲قاشق سوپخوری

مغزگردو خرد شده یک دوم فنجان

زرشک ۲قاشق سوپخوری

تخم مرغ آبپز ۲-۱ عدد

خلال بادام ۲قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با گوشت کوب در حدود ۶-۵ دقیقه می کوبیم تا مایع کوفته چسبندگی پیدا کند و سپس وسط مایع گوشتی را کمی باز کرده و مواد داخل کوفته را (که میزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالی که دستمان را با آب آغشته می کنیم، تکه های گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت می دهیم و ۳ لیوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملایم کرده و کوفته را به آرامی درون قابلمه قرار می دهیم و در دیک را نمی گذاریم چونکه کوفته بلافاصله ترک برمی دارد.

زمانی که یک طرف کوفته خودش را گرفت، به آرامی آن را بر می گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن خودش را بگیرد و پخته شود.اگر کوفته به آب بیشتری نیاز داشت، کمی آب گرم به آن اضافه کنیم تا کاملاً کوفته پخته و سس آن کمی غلیظ شود.