جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

چیکن استروگانوف


●موادلازم:
▪مرغ :: نیم کیلو (به صورت فیله
▪پیاز :: ۱عدد متوسط
▪قارچ :: ۲۵۰ گرم
▪سیب زمینی یا چیپس :: ۲ عدد
▪خامه :: ۶ قاشق سوپخوری
▪فلفل سبز :: ۱ عدد
▪کره :: ۱۰۰ گرم
▪نمک و فلفل :: به مقدار لازم …

موادلازم:

مرغ :

: نیم کیلو (به صورت فیله

پیاز :

: ۱عدد متوسط

قارچ :

: ۲۵۰ گرم

سیب زمینی یا چیپس :

: ۲ عدد

خامه :

: ۶ قاشق سوپخوری

فلفل سبز :

: ۱ عدد

کره :

: ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل :

: به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن :

: به مقدار لازم

طرز تهیه:

فیله مرغ را به صورت رشته های باریک بریده با پیاز رشته رشته شده خوب سرخ می کنیم و با فلفل سبز که آن را هم به صورت خلال خرد کرده ایم تفت می دهیم . نمک، فلفل و ادویه را افزوده و یک لیوان آب می گذاریم تا چند جوش بزند سپس خامه را به آن اضافه کرده خوب هم می زنیم . در آخر پس از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر خلال های سیب زمینی را روی آن می پاشیم و صرف می کنیم .