یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
روش استرلیزه کردن شیشه شیر نوزاد
قبل از استرلیزه کردن شیشهها باید آنها را همراه با سرشیشهها و درهای محافظتشان خوب تمیز کرد.
ـ شیشهها: لازم است آنها را با شیشه شور، آب ولرم و مادهٔ تمیزکنندهای شست (از بکار بردن مایع ظرفشوئی خودداری کنید) سپس با آب فراوان آنها را بشوئید.
ـ محافظتهای سر شیشهها: آنها را خوب دست بمالید و با آب بشوئید.
ـ سرشیشهها: سرشیشهها را مانند انگشتهای دستکش برگردانید و تمیز بشوئید و مطمئن شوید که سوراخهای آنها نگرفته باشد.
ـ احتیاط لازم: هنگامی که شیر خوردن تمام شد، شیشه را با آب بشوئید و سپس از آب پر کنید. سرشیشه و محافظ آنرا نیز با آب بشوئید. وگرنه ممکن است شیر در شیشه خشک شود و بچسبد و بعداً برای تمیز کردن آن دچار دردسر شوید.
استرلیزه کردن شیشهها با آب گرم:
شیشههای تمیز را پر آب کنید، سرشیشهها و محافظهایشان را بگذارید، سپس این شیشهها را در ظرفی که مخصوص جوشاندن آب (استرلیزه کردن) در نظر گرفتهاید قرار دهید. ظرف را پر آب کنید و بگذارید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. پس از این عمل آنها را از ظرف خارج نکنید، بگذارید در آن بمانند. هر بار که برای شیر دادن، احتیاج به شیشهای داشتید از آن استفاده کنید. برای برداشتن آنها سعی کنید دستهایتان تمیز باشد و همیشه از گردن شیشه بگیرید نه از سر آن.
ب استرلیزه کردن شیشهها با آب سرد:
امروزه اغلب از روش استرلیزه کردن با آب سرد استفاده میکنند. زیرا به اندازه آب گرم مورد اطمینان است با این تفاوت که طرز عمل آن راحتتر است. ظروف مخصوص استرلیزه کردن را انتخاب کنید، ماده مخصوص این کار را که بهصورت مایع و یا قرص است از داروخانه بخرید. ظرف را از آب پر کنید و مادهٔ مخصوص را با آن مخلوط کنید. شیشهها را در آب بگذارید و در ظرف را حداقل بین یکساعت تا یکساعت و نیم ببندید. بدین ترتیب شیشهها ضدعفونی میشوند. برای استفاده، آنها را از ظرف در آورید و زیر آب بگیرید. جزئیات عمل ضدعفونی کردن ممکن است با مواد مختلف فرق بکند ولی اساس آن یکی است.
همانطور که توجه کردید شیشههای کودک را باید استرلیزه کرد. اما برای خوردن دیگر غذاها نظیر آب پرتقال، چگونه باید عمل کرد؟ آیا لازم است همهٔ وسایل از قبیل کاردی که با آن پرتقال را نصف میکنیم، دستگاه آبمیوهگیری، قاشقی که با آن آب پرتقال را میخورد همه را ضدعفونی کرد؟ کافی است که تمام این وسایل را در آب استرلیزه شده که حداقل ۲۰ دقیقه جوشیده است قرار دهید و سپس آنها را با دستمالی که مخصوص این کار است خشک کنید.
بهطور کلی مادر باید ضرورت و محدودهٔ استرلیزه کردن را بفهمد، یعنی که استرلیزه کردن تا آنجا لازم است که بهصورت وسواس در نیازد. از طرف دیگر استرلیزه کردن باید با احتیاطهائی همراه باشد. زیرا در غیر اینصورت کاری است بیهوده.
مثلاً مادر قبل از تهیه غذای فرزندش میبایست دستها را بشوید و زیر ناخنها را تمیز کند. وسایل کودک باید فقط مخصوص وی باشند و در جائی تمیز و دور از گرد و غبار نگهداری شوند. روی آنها با دستمالی تمیز که مرتب عوض میگردد پوشانده شود.
هر چیزی که امکان آلودگی فراوان است، باید همیشه استرلیزه گردد، نظیر شیشه شیر. با این توصیف از وقتی کودک شروع به خوردن غذا با قاشق میکند، دیگر استلریزه کردن شیشههای وی ضرورتی ندارد. کافی است آنها را در آب جوش قرار دهید و بدقت با آب بشوئید.
groohashpazi.blogfa.com
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان مجلس شورای اسلامی ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت سیزدهم دولت محمدجواد ظریف رهبر انقلاب رئیس جمهور مجلس انتخابات
شهرداری تهران شورای شهر تهران تهران تب دنگی هواشناسی اربعین پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل گرمای هوا پلیس
خودرو قیمت خودرو واردات خودرو قیمت دلار بازار خودرو مالیات برق حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان مسکن ایران خودرو
سعید راد رضا کیانیان تلویزیون سینمای ایران شهید عاشورا محرم موسیقی دفاع مقدس سینما امام حسین (ع) رسانه ملی
هوش مصنوعی حوزه علمیه فناوری دانشگاه تهران وزارت علوم اختلال جهانی
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه روسیه دونالد ترامپ آمریکا ترامپ جو بایدن تل آویو جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات المپیک 2024 پاریس لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک تراکتور
تبلیغات مایکروسافت همستر کامبت فیلترینگ شیائومی گوگل ناسا سامسونگ ویندوز امنیت سایبری مریخ
تابستان دیابت بیمه مغز استرس افسردگی بیماری تب دنگی ایدز مو کودک اضطراب