یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
چلو جمبالایا
برنج :  ۱ فنجان
پیاز :  ۱ عدد
سیر :  ۱ لپه
کره :   قدری
فلفل سیاه :   قدری
نمک :   قدری
فلفل هندی :   قدری
میگو تاره :  چند دانه
گوجه فرنگی :  ۲۵۰ گرم
یک فنجان برنج صدری را مدت ۱۳ دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس به طریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانید.
یکدانه پیاز درشت را پوست کنده، همراه با یک لپه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید، سپس ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آن را بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذارید.
برنج جوشانیده را در قابلمه گود ریخته سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوجه فرنگی و چندانه میگو تمیز کرده و قدری فلفل سیاه، نمک گرد فلفل هندی را مخلوطش کنید و در دیگ را گذاشته روی آتش ملایم مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید، سپس گرما گرم به سر سفره ببرید.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
قتل آلودگی هوا رژیم غذایی تهران شهرداری تهران هواشناسی پلیس راهور سرقت پلیس سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
دولت چهاردهم ریاست جمهوری قیمت خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی بورس حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم دلار واردات خودرو
ماه محرم عاشورا سینمای ایران هنرمندان تلویزیون سریال الناز شاکردوست سینما کتاب
کنکور ۱۴۰۳ حافظه
اتحادیه اروپا دونالد ترامپ غزه رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه انگلیس جو بایدن فلسطین چین حماس ولادیمیر پوتین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان علیرضا بیرانوند تیم ملی اسپانیا ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی سامسونگ هواپیما ناسا ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
میگرن