دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک چیپسی


کیک چیپسی

● مواد لازم :
▪ کره ذوب شده: ۵۰ گرم
▪ عسل: یک قاشق غذاخوری
▪ جوز تازه رنده شده: یک دوم قاشق غذاخوری
▪ دارچین: یک دوم قاشق غذاخوری
▪ کشمش: ۱۰۰ گرم
▪ پوست پرتقال شیرین: ۵۰ گرم
▪ خمیر فیلو …

مواد لازم :

کره ذوب شده:

۵۰ گرم

عسل:

یک قاشق غذاخوری

جوز تازه رنده شده:

یک دوم قاشق غذاخوری

دارچین:

یک دوم قاشق غذاخوری

کشمش:

۱۰۰ گرم

پوست پرتقال شیرین:

۵۰ گرم

خمیر فیلو (قابل خرید از سوپرمارکت‌ها):

۵۰۰ گرم

سفیده تخم‌مرغ زده شده:

یک عدد

شکر:

یک تا ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه :

کره، عسل و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و جوز و پوست پرتقال را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

روی یک سطح آردپاشی شده خمیر را پهن کرده و به‌صورت‌ دایره‌هایی با قطر ۱۰سانتی‌متری جدا کنید. باقی مانده‌های خمیر را دوباره به‌صورت دایره‌ درآورید.

مواد را داخل خمیر ریخته و گوشه‌های خمیر را به هم وصل کنید طوری که انگار یک کیف است. مراقب باشید خمیر باز نشود.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

خمیرهای دایره‌ای را روی کاغذ پخت قرار دهید و روی آن‌ها را سفیده تخم‌مرغ بمالید و کمی شکر روی آن بریزید. حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آن را بپزید به‌طوری که ترد شود. زمانی که روی شیرینی‌ها طلایی شد فر را خاموش کنید.

شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.

وقتی خوب سرد شد می‌توانید کمی کره و کشمش روی آن‌ها بزنید و نوش جان کنید.