چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

كیك چای كشمشی


۲۲۵ گرم آرد سفید ،نصف قاشق چایخوری زنجبیل،نصف قاشق چایخوری دارچین۱۰۰، گرم مارگارین۱۰۰، گرم شكر قهوه ای۱۰۰، گرم كشمش پلویی۱۰۰، گرم كشمش سبز۵۰، گرم میوه خشك،یك عدد تخم مرغ …

۲۲۵ گرم آرد سفید ،نصف قاشق چایخوری زنجبیل،نصف قاشق چایخوری دارچین۱۰۰، گرم مارگارین۱۰۰، گرم شكر قهوه ای۱۰۰، گرم كشمش پلویی۱۰۰، گرم كشمش سبز۵۰، گرم میوه خشك،یك عدد تخم مرغ درشت۵، قاشق سوپخوری شیر

آرد را الك كنید و با ادویه ها در كاسه ای بریزید. كره را اضافه و مخلوط كنید تا به صورت خرده های مغز نان درآید. كشمش ها، میوه خشك و شكر را اضافه كنید. تخم مرغ را با شیر مخلوط كرده و به مواد بالا اضافه نمایید و خوب بزنید.مایه حاصل را در قالب كیك گردی به قطر ۱۵ سانتیمتر كه از قبل چرب كرده و كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت یك ساعت و ربع تا ۵/۱ ساعت در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. سپس قالب را خارج كرده و بگذارید كیك ۵ دقیقه در قالب بماند. آن را از قالب خارج كنید و روی شبكه سیمی سرد كنید.



همچنین مشاهده کنید