دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

گوشت چرخ کرده همیشگی


گوشت چرخ کرده همیشگی

● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ ۳ عدد
▪ آرد سفید تفت داده ۲ قاشق غذاخوری
▪ بادمجان نیم‌کیلو
▪ سیب‌زمینی ۲۵۰ گرم
▪ فلفل دلمه‌ای کوچک ۲ عدد
▪ جعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ ۳ عدد

آرد سفید تفت داده ۲ قاشق غذاخوری

بادمجان نیم‌کیلو

سیب‌زمینی ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای کوچک ۲ عدد

جعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخوری

پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ‌پودر یک قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

زعفران محلول در آب ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پیاز کوچک یک عدد

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز و یک فلفل دلمه‌ای خردشده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده تا آب ‌گوشت جمع شود. رب گوجه‌فرنگی و آبلیمو را در نصف لیوان آب حل کرده و به گوشت اضافه کنید تا با حرارت ملایم بجوشد و آب آن جمع شود. بادمجان‌ها را پوست گرفته و به حلقه‌هایی با ضخامت یک سانت برش زده پس از شستن با آب نمک و با کمی روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید.

سپس آن را ساطوری کرده و روغن اضافی را بگیرید. سیب‌زمینی‌ها را هم پخته و پوست بگیرید و رنده کنید سفیده‌ها و زرده‌های تخم‌مرغ را هم جدا کنید.زرده را بزنید و به سایر مواد اضافه کنید. سپس سفیده را بزنید و آن را هم به سایر مواد اضافه کنید. قالب گردی انتخاب کنید در آن روغن بریزید تا داغ شود سپس تمام مواد را در آن بریزید و بعد روی آن روغن زیتون بریزید. ظرف را در فر به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ سانتی‌گراد قرار دهید.