پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
حموس ، غذای لبنانی
مواد لازم برای ۶ نفر
نخود:
۵۰۰گرم
روغن کنجد:
۱لیوان
سیر:
۱بوته
نمک:
بقدر کافی
لیمو ترش:
۲عدد
زیتون سیاه:
مقداری
پاپریکا (یا فلفل قرمز کوبیده):
۲/۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
نخود را چند ساعت قبل خیس کرده، پوست میگیریم اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را پخته، بعد پوست آنرا میگیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا میپزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد میکنیم. نخود باید طوری پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود میریزیم و به هم میزنیم تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب یک عدد لیمو را میگیریم و با پوره مخلوط میکنیم. مخلوط را میچشیم و نمک آن را اندازه میکنیم. حموس بدست آمده را در یک ظرف گود بلورین میریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف میکنیم و فلفل قرمز را روی آن میپاشیم. یک دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه میبریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حموس را تزئین میکنیم. بقیه زیتونها را در ظرف جداگانه ای میریزیم و سر میز میبریم.
در صورتی که به کودک می دهید از ریختن فلفل قرمز خودداری کنیدو هر کس به دلخواه فلفل استفاده کند.
لبنانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست