یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی‌ یونانی‌


اسپاگتی‌ این‌ غذای‌ پرطرفدار دنیا، در انواع‌گوناگون‌ تهیه‌ می‌شود و هر محلی‌ به‌ سلیقه‌ خودآن‌ را درست‌ می‌كنند، این‌ شماره‌ طرز تهیه‌اسپاگتی‌ یونانی‌ را برای‌ شما شرح‌ …

اسپاگتی‌ این‌ غذای‌ پرطرفدار دنیا، در انواع‌گوناگون‌ تهیه‌ می‌شود و هر محلی‌ به‌ سلیقه‌ خودآن‌ را درست‌ می‌كنند، این‌ شماره‌ طرز تهیه‌اسپاگتی‌ یونانی‌ را برای‌ شما شرح‌ می‌دهیم‌:

مواد لازم :

تخم‌مرغ‌:

۴ عدد

پنیر پیتزا:

۵۰ گرم‌

روغن‌ زیتون‌:

۲ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

خامه‌:

۴ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

اسپاگتی‌:

۴۰۰ گرم‌

كالباس‌:

۱۳۰ گرم‌

سیر:

یك‌ حبه‌

آب‌:

۸ پیمانه‌

نمك‌ و فلفل‌:

به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌:

ابتدا آب‌ را به‌ همراه‌ كمی‌ روغن‌ و نمك‌ روی‌حرارت‌ قرار دهید تا به‌ جوش‌ بیاید، پس‌ از آن‌،اسپاگتی‌ را داخل‌ آب‌جوش‌ بریزید و بگذاریدبپزد، توجه‌ داشته‌ باشید هنگامی‌ كه‌ اسپاگتی‌ راداخل‌ آبكش‌ می‌ریزید باید كاملا نرم‌ شده‌ باشد.سپس‌ سیر را خرد كرده‌ و در باقی‌مانده‌ روغن‌كمی‌ تفت‌ دهید تا رنگ‌ آن‌ طلایی‌ شود، سپس‌كالباس‌ را كه‌ از قبل‌ خرد كرده‌اید، به‌ مواد اضافه‌كنید و هنگامی‌ كه‌ كالباس‌ كاملا سرخ‌ شد، آن‌ را ازروی‌ حرارت‌ بردارید و اسپاگتی‌ آبكش‌ شده‌ را به‌آن‌ اضافه‌ كنید. سپس‌ پنیر را رنده‌ كرده‌ و باتخم‌مرغ‌ و خامه‌ مخلوط كنید و نمك‌ و فلفل‌ را نیزبه‌ آن‌ اضافه‌ كنید و سپس‌ مواد را روی‌ اسپاگتی‌بریزید و ظرف‌ را روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قرار دهید.پس‌ از مدتی‌ اسپاگتی‌ را درون‌ ظرف‌ برگردانید تاتخم‌مرغ‌ها كمی‌ بسته‌ شوند و به‌ اسپاگتی‌ بچسبند.توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ این‌ غذا بیش‌ از حد روی‌حرارت‌ نماند. هنگام‌ سرو كردن‌ این‌ غذا باید آن‌را درون‌ ظرفی‌ بریزید كه‌ كمی‌ گرم‌ باشد.