دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
اسفناج تقویت کننده مغز
اسفناج، بومی خاورمیانه، افغانستان و ترکیه است و از قرن یازدهم در سراسر جهان از این گیاه استفاده می شود.اسفناج دارای ارزش غذایی بالایی است و در حفظ سلامت بدن نقش مهمی دارد.
این گیاه روند کند شدن عملکرد مغز را به تاخیر می اندازد.
ویتامین A موجود در آن برای حفظ سلامت چشم مفید است.
اسفناج غنی از فلاوانوئید، نوعی آنتی اکسیدان است که خطر بروز چندین نوع سرطان از جمله ریه، روده بزرگ، تخمدان و التهاب را کاهش می دهد.
یک وعده اسفناج ۴۰ درصد نیاز روزانه آهن بدن را تامین می کند.
کاراتینوئید موجود در آن، خطر بروز سرطان پروستات را کاهش می دهد.
ویتامین K موجود در این گیاه برای پیش گیری از بروز پوکی استخوان لازم است.
میزان بالای پتاسیم و میزان پایین سدیم در این گیاه برای حفظ تعادل فشارخون لازم است. پتاسیم کاهش دهنده و سدیم افزایش دهنده فشارخون است.
اسفناج نقش مهمی در تقویت و بازسازی پوست و پیش گیری از چین و چروک دارد. رنگدانه و فیتونیوترینت موجود در اسفناج از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست