شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

چاشنی تمرهندی


چاشنی تمرهندی

● مواد لازم:
▪ تمرهندی - ۱۲۵ گرم
▪ شکر - به اندازه کافی
▪ سیر - یک حبه
▪ نمک - به اندازه کافی
▪ پودر فلفل قرمز - یک قاشق غذاخوری
▪ پودر زیره بوداده - نصف قاشق مرباخوری

● طرز تهیه:
تمرهندی …

مواد لازم:

تمرهندی - ۱۲۵ گرم

شکر - به اندازه کافی

سیر - یک حبه

نمک - به اندازه کافی

پودر فلفل قرمز - یک قاشق غذاخوری

پودر زیره بوداده - نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

تمرهندی را به مدت نیم ساعت در یک لیوان آب داغ خیس کنید. سپس با دست کمی مالش دهید و از صافی رد کنید تا پوست و هسته های آن گرفته شود. در صورت نیاز می توانید از آب بیشتری استفاده کنید. آب گرفته شده را با بقیه مواد در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود. پس از خنک شدن، می توانید چاشنی را با هر نوع غذایی مصرف کنید.