شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
چاشنی تمرهندی
مواد لازم:
تمرهندی - ۱۲۵ گرم
شکر - به اندازه کافی
سیر - یک حبه
نمک - به اندازه کافی
پودر فلفل قرمز - یک قاشق غذاخوری
پودر زیره بوداده - نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تمرهندی را به مدت نیم ساعت در یک لیوان آب داغ خیس کنید. سپس با دست کمی مالش دهید و از صافی رد کنید تا پوست و هسته های آن گرفته شود. در صورت نیاز می توانید از آب بیشتری استفاده کنید. آب گرفته شده را با بقیه مواد در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود. پس از خنک شدن، می توانید چاشنی را با هر نوع غذایی مصرف کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست