دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
صبور
مواد لازم:
ماهی صبور:
۲ عدد
سبزی پلویی:
۳۰۰ گرم
پیاز:
۲ عدد متوسط
سیر:
۱ حبه
آب تمر هندی:
نصف لیوان
نمك و فلفل:
به میزان كافی
رب گوجهفرنگی:
یك قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا داخل شكم ماهی را تمیز كرده و آن رامیجوشانیم. توجه داشته باشید كه فلس ماهی رابرای این نوع غذا تمیز نمیكنیم. در ادامهمقداری آب تمر هندی داخل شكم ماهیمیریزیم تا جذب ماهی شود. سپس سبزیها راشسته و به همراه. آنگاه پیازها خرد میكنیم. سیررا پاك و رنده كرده و این مواد را به سبزی اضافهمیكنیم. در مرحله بعد فلفل و نمك و بقیه آبتمرهندی را به همراه ربگوجه فرنگی به مواداضافه كرده و هم میزنیم و در داخل شكم ماهیمیگذاریم. سپس ماهیها را داخل توری ماهیقرار داده و آن را كباب میكنیم و یا میتوانیم آنهارا دورن فر گذاشته و سپس نوش جان كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست