سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
صبور
مواد لازم:
ماهی صبور:
۲ عدد
سبزی پلویی:
۳۰۰ گرم
پیاز:
۲ عدد متوسط
سیر:
۱ حبه
آب تمر هندی:
نصف لیوان
نمك و فلفل:
به میزان كافی
رب گوجهفرنگی:
یك قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا داخل شكم ماهی را تمیز كرده و آن رامیجوشانیم. توجه داشته باشید كه فلس ماهی رابرای این نوع غذا تمیز نمیكنیم. در ادامهمقداری آب تمر هندی داخل شكم ماهیمیریزیم تا جذب ماهی شود. سپس سبزیها راشسته و به همراه. آنگاه پیازها خرد میكنیم. سیررا پاك و رنده كرده و این مواد را به سبزی اضافهمیكنیم. در مرحله بعد فلفل و نمك و بقیه آبتمرهندی را به همراه ربگوجه فرنگی به مواداضافه كرده و هم میزنیم و در داخل شكم ماهیمیگذاریم. سپس ماهیها را داخل توری ماهیقرار داده و آن را كباب میكنیم و یا میتوانیم آنهارا دورن فر گذاشته و سپس نوش جان كنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رافائل گروسی اسماعیل هنیه عراق رهبر انقلاب حج نیچروان بارزانی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
حجاب قتل تهران شهرداری تهران قوه قضاییه وزارت بهداشت فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سیلاب سازمان هواشناسی شهرداری
مسکن قیمت خودرو مالیات ایران خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
تئاتر دفاع مقدس محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی صدا و سیما سریال
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
حماس اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت ناسا تلفن همراه ماهواره
آب معدنی آب بیماران خاص کاهش وزن زیبایی چای بیمه دندانپزشکی فشار خون سبزیجات