سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

صبور


صبور

● مواد لازم‌:
▪ ماهی‌ صبور: ۲ عدد
▪ سبزی‌ پلویی‌: ۳۰۰ گرم‌
▪ پیاز: ۲ عدد متوسط
▪ سیر: ۱ حبه‌
▪ آب‌ تمر هندی‌: نصف‌ لیوان‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ كافی‌
▪ رب‌ گوجه‌فرنگی‌: یك‌ قاشق‌ …

مواد لازم‌:

ماهی‌ صبور:

۲ عدد

سبزی‌ پلویی‌:

۳۰۰ گرم‌

پیاز:

۲ عدد متوسط

سیر:

۱ حبه‌

آب‌ تمر هندی‌:

نصف‌ لیوان‌

نمك‌ و فلفل‌:

به‌ میزان‌ كافی‌

رب‌ گوجه‌فرنگی‌:

یك‌ قاشق‌ غذا خوری‌

طرز تهیه‌:

ابتدا داخل‌ شكم‌ ماهی‌ را تمیز كرده‌ و آن‌ رامی‌جوشانیم‌. توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ فلس‌ ماهی‌ رابرای‌ این‌ نوع‌ غذا تمیز نمی‌كنیم‌. در ادامه‌مقداری‌ آب‌ تمر هندی‌ داخل‌ شكم‌ ماهی‌می‌ریزیم‌ تا جذب‌ ماهی‌ شود. سپس‌ سبزی‌ها راشسته‌ و به‌ همراه‌. آنگاه‌ پیازها خرد می‌كنیم‌. سیررا پاك‌ و رنده‌ كرده‌ و این‌ مواد را به‌ سبزی‌ اضافه‌می‌كنیم‌. در مرحله‌ بعد فلفل‌ و نمك‌ و بقیه‌ آب‌تمرهندی‌ را به‌ همراه‌ رب‌گوجه‌ فرنگی‌ به‌ مواداضافه‌ كرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌ و در داخل‌ شكم‌ ماهی‌می‌گذاریم‌. سپس‌ ماهی‌ها را داخل‌ توری‌ ماهی‌قرار داده‌ و آن‌ را كباب‌ می‌كنیم‌ و یا می‌توانیم‌ آنهارا دورن‌ فر گذاشته‌ و سپس‌ نوش‌ جان‌ كنید.