سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

کرپ شکلاتی


کرپ شکلاتی

● مواد لازم برای تهیه کرپ برای ۸ نفر
▪ آرد: ۶ قاشق غذاخوری
▪ پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
▪ شکر: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک: کمی
▪ شیر کم چرب: یک چهارم پیمانه
▪ تخم مرغ: یک عدد درشت
▪ روغن کانولا: …

مواد لازم برای تهیه کرپ برای ۸ نفر

آرد:

۶ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو:

۲ قاشق غذاخوری

شکر:

یک قاشق غذاخوری

نمک:

کمی

شیر کم چرب:

یک چهارم پیمانه

تخم مرغ:

یک عدد درشت

روغن کانولا:

۲ قاشق مرباخوری

آب:

یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای تهیه شربت پرتقال:

شکر:

نصف پیمانه

آب:

نصف پیمانه

پوست ۲ عدد پرتقال

مواد لازم برای تهیه ماده درونی کرپ:

ماست صبحانه:

یک پیمانه

پودر قند:

دو و نیم قاشق غذاخوری

وانیل:

کمی

طرز تهیه:

برای تهیه کرپ، آرد، پودر کاکائو، شکر، نمک، شیر، تخم مرغ و یک قاشق مرباخوری روغن و آب را در مخلوط کن هم بزنید تا یکدست شود. مواد به دست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. در صورت غلیظ شدن مایه کرپ پس از یک ساعت کمی آب اضافه کنید تا کمی رقیق شود.

ماهیتابه نچسب را با کمی از روغن باقی مانده چرب کنید. پس از داغ شدن حرارت را کم کنید و ۲ قاشق مایه در ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را کمی بگردانید تا کف آن کاملا با مایه پوشانده شود. ۴۰ ثانیه پس از این که گوشه کرپ کمی جمع شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به مدت ۲۰ ثانیه بپزد. بقیه مایه را نیز به این صورت آماده کنید و کنار بگذارید. برای تهیه شربت پرتقال، شکر و آب را به جوش بیاورید، پوست پرتقال را اضافه و حرارت را کم کنید تا به مدت ۲۵ دقیقه بپزد و شربت غلیظ و پوست پرتقال نرم شود. در هنگام پخت، قسمت داخل قابلمه را با برس آغشته شده به آب سرد بمالید تا مانع از شکرک زدن شود. شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. برای تهیه ماده داخل کرپ، ماست، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. در میان هر کرپ، کمی مخلوط ماست بریزید و تا کنید. سپس روی آن کمی شربت بریزید و سرو کنید. در صورت تمایل می توانید از شکلات آب شده نیز استفاده کنید.