یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کیک کره‌ای


کیک کره‌ای

● مواد لازم:
▪ شکر : ۲۵۰ گرم
▪ کره : ۲۵۰ گرم
▪ تخم‌مرغ : چهار عدد
▪ شیر : نصف پیمانه
▪ بیکینگ‌پودر : دو قاشق چایخوری
▪ وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
▪ آرد سفید: ۳۰۰ گرم
▪ آرد ذرت: ۴۰ گرم
● طرز …

مواد لازم:

شکر :

۲۵۰ گرم

کره :

۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ :

چهار عدد

شیر :

نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر :

دو قاشق چایخوری

وانیل:

یک هشتم قاشق چایخوری

آرد سفید:

۳۰۰ گرم

آرد ذرت:

۴۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا تمام مواد را درون ظرفی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه به هم می‌زنیم. سپس مایع به دست آمده را در قالبی که از قبل با کاغذ روغنی آن را پوشانده‌ایم می‌ریزیم و درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد حرارت می‌گذاریم. پس از یک ساعت ظرف را از داخل فر در می‌‌آوریم و کیک را از داخل قالب خارج می‌کنیم. کیک آماده خوردن است.