دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

کیک پرتقال وارونه


کیک پرتقال وارونه

پرتقال را پوست کنید و پالپ آن را از پوست جدا کنید.

مواد لازم:

پرتقال: ۵ عدد

خاک قند: نصف پیمانه

شکر قهوه ای: ۴ قاشق مرباخوری

آرد: یک پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

کره آب شده: ۴۰ گرم

بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

پرتقال را پوست کنید و پالپ آن را از پوست جدا کنید.

فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

در ۴ عدد قالب یک نفره یا یک عدد قالب مناسب، یک قاشق شکر قهوه ای بریزید و تکه های پرتقال را کف قالب بچینید وکمی آب پرتقال اضافه کنید.

تخم مرغ ها را با بقیه شکر و کره هم بزنید، سپس آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید. مایه به دست آمده را در قالب روی پرتقال ها بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

قالب را در بیاورید و کیک را پس از کمی خنک شدن، با استفاده از چاقو از کنار قالب جدا کنید و برگردانید.