جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

دسر کرم کارامل نارگیلی


دسر کرم کارامل نارگیلی

● موادلازم برای هشت نفر
▪ شکر: یک و نیم پیمانه
▪ خامه غلیظ: ‌یک و یک چهارم پیمانه
▪ شیر نارگیل (آب نارگیل): یک و نیم پیمانه
▪ پودر نارگیل: ‌یک قاشق چای‌خوری
▪ تخم‌مرغ: شش عدد
● طرز تهیه
▪ …

موادلازم برای هشت نفر

شکر:

یک و نیم پیمانه

خامه غلیظ:

‌یک و یک چهارم پیمانه

شیر نارگیل (آب نارگیل):

یک و نیم پیمانه

پودر نارگیل:

‌یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ:

شش عدد

طرز تهیه

ابتدا یک پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب سرد را درون قابلمه‌ای روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا شکر آن حل شود.

سپس حرارت را زیاد کنید و بدون اینکه مخلوط را هم بزنید به مدت ۱۰- ۸ دقیقه بگذارید بجوشد.

کارامل آماده شده را درون یک قالب گرد، به ابعاد ۲۰ سانتی‌متر کف و ۶ سانتی‌متر عمق بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد و سفت شود.

فر را از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

خامه، شیر نارگیل و وانیل را درون قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا داغ شده و حباب‌های ریزی روی مخلوط ایجاد شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.

در ظرف بزرگی تخم‌مرغ‌ها را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کرده و سپس بآرامی مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط بدست آمده را درون قالب کیک بریزید و قالب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.

درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بریزید.[نوشیدنی لیمو و نارگیل]

قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفت شده و خودش را بگیرد حرارت دهید.

قالب را از درون فر و سپس از درون آب بیرون آورید و بگذارید خنک شود.

روی کرم کارامل را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.

برای انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زیر دسر را با یک چاقوی نازک شل کنید سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.