پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

ساندویچ موتزارلا


ساندویچ موتزارلا

● مواد لازم برای ۴ نفر:
نان تست: ۸ ورق
روغن زیتون: به میزان لازم
پنیر موتزارلا: ۱۵۰ گرم، ورقه‌ورقه
گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد، حلقه‌حلقه
ریحان: یک دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه: به میزان …

مواد لازم برای ۴ نفر:

نان تست: ۸ ورق

روغن زیتون: به میزان لازم

پنیر موتزارلا: ۱۵۰ گرم، ورقه‌ورقه

گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد، حلقه‌حلقه

ریحان: یک دسته کوچک

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ - نان‌ها را روی تخته کار قرار داده و هر دو طرف آن را با قلم‌مو، روغن زیتون بمالید.

۲ - روی چهار ورقه نان، پنیر موتزارلا، گوجه و برگ ریحان قرار داده و کمی نمک و فلفل بپاشید.

۳ - چهار نان باقیمانده را روی ساندویچ‌ها قرار داده و با دست، کمی فشار دهید تا نان‌ها و مواد به هم بچسبند.

۴ - دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. در هر نوبت، ۲ ساندویچ را داخل تابه گذاشته و هر طرف را دو،‌سه دقیقه سرخ کنید تا ترد و برشته شود. همین کار را با دو ساندویچ دیگر انجام داده و به سرعت آنها را سرو کنید.

نکته:

اگر به دنبال یک طعم جدید هستید، می‌توانید گوجه‌های ورقه شده را یک ساعت در سرکه بالزامیک بخوابانید.