شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
فوندوی گوجهفرنگی
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
کره دو قاشق سوپخوری
آرد یک قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی ۳ قاشق سوپخوری
آب گوشت دو پیمانه
پیازکوچک یک عدد
پنیر گودا ۴۰۰ گرم
گوجهفرنگی یک عدد
جعفری خردشده یک قاشق سوپخوری
سیر یک حبه
دستور تهیه: درظرف فوندو آرد را با کره سرخ کنید، رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده تفت دهید، سپس آب گوشت جوشان را روی آن بریزید و حرارت را ملایم کنید. گوجهفرنگی را یک دقیقه در آب جوش قرار داده و سپس ۱ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا پوست آن جدا شود. سپس تخمهای آنرا بیرون آورده و خرد نمایید و به مواد ذکر شده اضافه کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و پنیر را به صورت حبههای کوچک برش داده و همراه پیاز و سیر در ظرفی ریخته، حرارت را ملایم کنید و به آرامی تفت دهید تا پنیر ذوب شود. سپس آن را با خامه ، ادویه جات و جعفری خردشده به فوندو اضافه کرده و با تکههای نان سفید میل نمایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست