جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

فوندوی گوجه‌فرنگی


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
کره دو قاشق سوپخوری
آرد یک قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
آب گوشت دو پیمانه
پیازکوچک یک عدد
پنیر گودا ۴۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی یک عدد
جعفری …

شرح حال این غذا:

مواد لازم:

کره دو قاشق سوپخوری

آرد یک قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری

آب گوشت دو پیمانه

پیازکوچک یک عدد

پنیر گودا ۴۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی یک عدد

جعفری خردشده یک قاشق سوپخوری

سیر یک حبه

دستور تهیه: درظرف فوندو آرد را با کره سرخ کنید، رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده تفت دهید، سپس آب گوشت جوشان را روی آن بریزید و حرارت را ملایم کنید. گوجه‌فرنگی را یک دقیقه در آب جوش قرار داده و سپس ۱ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا پوست آن جدا شود. سپس تخم‌های آنرا بیرون آورده و خرد نمایید و به مواد ذکر شده اضافه کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و پنیر را به صورت حبه‌های کوچک برش داده و همراه پیاز و سیر در ظرفی ریخته، حرارت را ملایم کنید و به آرامی تفت دهید تا پنیر ذوب شود. سپس آن را با خامه ، ادویه جات و جعفری خردشده به فوندو اضافه کرده و با تکه‌های نان سفید میل نمایید.