شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
طرز تهیه بستنی نعناعی با شکلات چیپسی
مواد لازم بستنی نعناعی با شکلات چیپسی
برگ تازه نعناع 3 پیمانه
خامه 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 6 عدد
شکلات تلخ 170 گرم
نمک کمی
طرز تهیه بستنی نعناعی با شکلات چیپسی
برگ های نعناع را شسته و خشک می کنیم.
برگهای نعناع را همراه با 1 پیمانه شیر و 1 پیمانه از خامه در یک قابلمه بزرگ میریزیم. قابلمه را حرارت میدهیم تا جایی که بخار مواد بلند شود و قبل از اینکه شروع به جوشیدن کند از روی شعله برمیداریم.
روی قابلمه را پوشانده و 30 دقیقه کنار میگذاریم.
بعد از آن دوباره مواد را حرارت میدهیم و قبل از بلند شدن بخار مواد، تابه را از شعله اجاق برمیداریم و 15 دقیقه دیگر کنار میگذاریم.
در این بین که نعناع در حال دم کشیدن است، باقیمانده خامه را در یک کاسه فلزی متوسط ریخته و کاسه را بر روی یک کاسه بزرگ حاوی تکههای یخ قرار میدهیم. سپس یک صافی بر روی آن قرار داده و کنار میگذاریم.
مخلوط خامه و شیر (موجود در قابلمه) را از صافی عبور داده و در یک کاسه جداگانه میریزیم، در این حالت تا حد ممکن نعناعها را روی صافی فشار می دهیم تا تمام مایع و عطر آن خارج شود.
مخلوط خامه و شیر را به قابلمه بازگردانده، نمک و شکر را به آن اضافه میکنیم. مایع را فقط تا حدی که دوباره بخار کند حرارت میدهیم در حالی که مواد را مرتب هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود. بعد از آن ظرف را کنار میگذاریم.
زردههای تخم مرغ را در کاسهای متوسط هم زده و به آرامی مخلوط خامه و شیر را به آن اضافه میکنیم، ضمن اینکه دائما مواد را هم میزنیم تا دمای زردههای تخم مرغ بهوسیله مخلوط گرم خامه و شیر (بدون اینکه زردهها پخته شوند) بالا رود. سپس زردهها را در قابلمه میریزیم.
قابلمه را حدود 10 دقیقه بر روی شعله ملایم اجاق قرار داده، در حالی که مخلوط مواد را پیوسته با ملاقه یا قاشق چوبی به هم میزنیم، حواسمان هست که ته نگیرد تا جایی که مخلوط غلیظ شده و از حالت آبکی قبلی خارج شود.
سپس مایع را از صافی رد میکنیم و بر روی خامه سرد میریزیم تا از دمای پخت خارج شود.
مخلوط را حداقل چندین ساعت در یخچال قرار میدهیم، و پس از آن در دستگاه بستنی ساز مطابق دستورالعمل شرکت سازنده فریز میکنیم.
بدون بستنی ساز هم می توانیم این بستنی را درست کنیم. به این صورت که مخلوط را دخل ظرف دردار در فریزر می گذاریم و هر نیم ساعت از فریزر خارج کرده و با همزن برقی به مدت 5 تا 10 دقیقه هم می زنیم. دوباره در ظرف را بسته داخل فریزر قرار می دهیم. این روال را برای 5-6 ساعت باید تکرار کرد تا بستنی بافت پیوسته و منسجم به خود بگیرد. فاصله نیم ساعتی پس از 2 ساعت یک ساعتی می شود. (4 بار هر نیم ساعت یکبار از فریزر خارج کرده و هم می زنیم، پس از آن هر 1 ساعت یکبار)
شکلات تلخ یا نیمه تلخ تفاوتی ندارد؛ بسته به سلیقهتان خرد کرده و در فریزر نگه دارید تا زمانی که بستنی آماده شد و کمی قبل از سرو با آن مخلوط کنید.
بستنی بعد از آماده شدن باید تا حدی ملایم و نرم باشد. به آرامی بستنی را با خرده شکلاتها مخلوط کرده و سپس در ظرفی دردار و مقاوم در برابر نفوذ هوا ریخته، حداقل 1 ساعت و ترجیحا چندین ساعت در فریزر نگه میداریم. در صورتی که بیش از یک روز منجمد شده باشد، ظرف را چند دقیقه در دمای معتدل اتاق نگه میداریم تا قبل از سرو شدن نرم شود.
بستنی نعناعی جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
بستنی نعناعی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست