شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
۹ دلیل برای نوشیدن چای سبز
اثرات معجزه آسای چای سبز مربوط به وجود پلی فنول های کاتچین به خصوص اپی گالو کاتچین گالات (EGCG) است. ولی قرار نیست برای بهره مندی از خواص مفید این نوشیدنی سبز، این نام سخت و طولانی را به خاطر بسپارید.
در اینجا ۹ علت خوردن چای سبز را به شما توصیه کرده ایم
۱) از بین برنده فوق العاده چربی های اضافی کل بدن است. این نوشیدنی به خاطر وجود ترکیبی در خود به نام EGCG سرعت سوخت چربی در بدن را افزایش می دهد. پژوهش ها نشان می دهد نوشیدن روزانه سه فنجان چای سبز می تواند تا ۷۰ کالری انرژی ناشی از سوخت چربی ها ایجاد کند.
۲) چربی های اضافی شکم را از بین می برد. طی نتایج حاصله از تحقیقات محققان دانشگاه توفتز، EGCG در چای سبز مانند دیگر کاتچین ها، ژن های سوخت چربی را در شکم فعال می کند و سرعت کاهش وزن را تا ۷۷ درصد افزایش می دهد.
۳) معمولا با افزایش سن، قند خون هم کم کم بالامی رود، خصوصا اگر به رژیم غذایی خود توجه کافی نداشته باشیم. وزن به مرور زمان بالا رفته و به دنبال آن احتمال بروز دیابت نوع دو هم افزایش می یابد.
مصرف روزانه پنج فنجان چای سبز می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت همچون آب مروارید و بیماری های کلیوی به طرز معجزه آسایی جلوگیری کند.
اما چای سبز چطور قادر به کاهش قندخون است؟ به نظر می رسد اصلی ترین مکانیسم، مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده (آنزیم مسئول هضم نشاسته) است. با مهار شدن فعالیت این آنزیم، نشاسته با سرعت بسیار آهسته ای می شکند و درنتیجه قند خون با سرعت کمی بالا می رود.
۴) مصرف این نوشیدنی در درمان سرطان ریه مفید است. طی نتایج تحقیقات منتشره در نشریه پیشگیری از سرطان در سال ۲۰۱۰، EGCG موجود در چای سبز به عنوان متوقف کننده رشد سلول های سرطان ریه معرفی شد.
۵) ممکن است از بروز سرطان کلورکتال یا روده پیشگیری کند.
۶) مطالعه جدید نشان می دهد، ترکیبات آنتی اکسیدانی چای سبز ممکن است رشد و پیشرفت سرطان پروستات را کاهش دهد.
۷) از رسیدن هر نوع آسیب به پوست پیشگیری می کند.
آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز سلول های پوست را در مقابل آسیب ها به ویژه رادیکال های آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست اند، محافظت می کند.
۸) چای سبز را به عنوان داروی ضدپیری (Anti-Aging) می شناسند، دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن اند که باعث به تعویق انداختن شروع روند پیری سلول ها هستند.
۹) چای سبز فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان استیل کولین در سلولهای مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلول های مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود.
نحوه استفاده و میزان مصرف:
برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کرده و در قوری را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بگذارید سپس آن را بنوشید.
یادآوری این نکته ضروری است که چای سبز مانند چای سیاه لزومی به دم کردن ندارد.
نوشیدن روزانه سه لیوان چای سبز مفید است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست