دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
سالاد اسفناج و بوقلمون
مواد لازم برای ۴ نفر
۸ فنجان برگ اسفناج
۲۲۰ گرم گوشت پخته بوقلمون
۲ عدد پرتقال پوست گرفته شده
۲ عدد گریپ فروت قرمز
یک چهارم فنجان آب پرتقال
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری عسل
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری ادویه خردل
۲ قاشق غذاخوری خلال بادام
طرز تهیه
برگ های اسفناج را به خوبی شسته و در سبد بریزید پس از نیم ساعت آنها را در ظرف مناسبی بریزید. گوشت بوقلمون را درون قابلمه ریخته و مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید. پس از اینکه گوشت پخته شد آن را خرد کرده و روی اسفناجها بریزید.
گریپ فروت و پرتقال را پوست گرفته و آن را به محتویات درون کاسه اضافه کنید .
در ظرف کوچکی آب پرتقال را با عسل و نمک و فلفل و خردل مخلوط کرده و قبل از اینکه سالاد را سرو کنید روی سالاد بریزید .
محتویات
۲۵۱ کالری
۱۲ گرم چربی
۴۳ میلی گرم کلسترول
۲۳۳ میلی گرم سدیم
۲۲ گرم کربوهیدرات
۴ گرم فیبر
۲۰ گرم پروتئین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست