دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه شور ماهی پلو
مواد لازم :
برنج : ۳ لیوان
شوید: ۲۰۰ گرم،پاک شده و خرد شده
ماهی شور متوسط : ۱ عدد متوسط
کشمش : ۱ تا ۲ پیمانه
پودر لیموعمانی : ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
پیازداغ : ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس ماهی را تمیز کرده و تکهتکه کنید و در آبکش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آبکش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.
نکته :
میتوانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست