یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
قولنج خود را نشکنید, این دمنوش ها را بنوشید
گیاهان دارویی سال های متمادی در فرهنگ ایران و ایرانی نقش دارد و تقریبا بخشی از این گیاهان همواره در آشپزخانه یا گنجه های اکثر ایرانی ها وجود داشته که مردم براساس آموزه های قدیمی از خواص مفید آن ها استفاده می کنند.
اما حالا چند سالی می شود که برچسب دمنوش به دم کرده و عصاره این گیاهان زده شده و شکل مدرن به خود گرفته است. دمنوش ها همان جوشانده های مادربزرگ ها است که هرکدام برای یک درد یا بیماری خوب هستند، امروز در بسته بندی ها و فرم های کیسه ای یا باز در فروشگاه ها عرضه می شوند.
صرف نظر از شکل و نام آنها، باید گفت که دمنوش ها لذت بی مانندی دارند و علاوه بر رفع مشکلات جسمی، روح آدم را تازه می کنند.
پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آنها با ما همراه باشید.
قولنج تان را نشکنید، این دمنوش ها را بنوشید
برای درمان قولنج به جز مواقعی که قولنج در اثر ورم یا غده یا پیچیدگی روده عرض شده باشد پزشک باید اقدام به باز کردن مجرای روده نموده و رفع انسداد نماید.
پزشکان سنتی بکار بردن هر گونه مواد مخدر و مسکن را در قولنج، چون سبب کندی حرکات روده و احتباس بیشتر می گردند ممنوع دانسته و معتقدند بکار بردن این مواد در قولنج خطر مرگ را به دنبال دارد، اما جهت رفع انسداد روده می تاون از دمنوش هایی برای رفع قولنج استفاده کرد.
دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب
گل گاو زبان، طبیعتی گرم و تر و ضدسودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکن سردرد های عصبی و درد های کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است. سنبل الطیب هم با طبیعت گرمی که دارد؛ ضدّ قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنّج و صرع است.
مواد لازم
گل گاوزبان ۲ قاشق غذاخوری
سنبل الطیب یک قاشق مرباخوری
لیموعمانی یک عدد
طرز تهیه
ابتدا گل گاوزبان را با سنبل الطیب داخل یک قوری چینی بریزید سپس آب جوش را به آن اضافه کنید. چند قطعه نبات اضافه کرده، بگذارید نیم ساعت دم بکشد به رنگ آلبالو درآید. این دمنوش آرام بخش، ضداسپاسم و گرفتگی عضلات، از بین برنده سنگ کلیه، افزاینده ادرار، کاهنده فشارخون می باشد.
دمنوش ضد نفخ با نعناع و لیمو
اگر معده تان بدقلقی می کند یا در فصل زمستان از دست سرفه های پی در پی ر هایی ندارید، ما به شما چای لیمو و نعناع را توصیه می کنیم و طرز تهیه آن را برای شما شرح می دهیم.
مواد لازم برای تهیه دمنوش:
برگ نعناع ۶ تا ۸ عدد
شکر ۶ قاشق سوپ خوری
آب لیمو از ۲عدد لیموی تازه
چای کیسه ای یک تا ۲ عدد
چوب دارچین مقداری
میخک ۸ تا ۱۰عدد
آب جوش یک لیتر
طرز تهیه
۱- همه مواد را در ظرف تمیزی بریزید و در آن را محکم ببندید.
۲- در محیط آشپز خانه قرار دهید تا مزه اش برای دم کردن بهتر شود.
۳- ظرف را روی شعله قرار داده تا بجوش آید، بگذارید ۱۰ دقیقه جوش آید، سپس زیرش را کم کنید.
۴- چای را داخل فنجان ریخته و با تکه ای لیمو فنجانتان را تزیین کنید.
باشگاه خبرنگاران جوان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی پایتخت زنان آتش سوزی
خودرو دلار بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل