سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی های رنگی لهستانی به نام «بال فرشته»


شیرینی های رنگی لهستانی به نام «بال فرشته»

اگر تابحال از این شیرینی های خوشمزه و رنگارنگ درست نکرده اید، در اینجا روش تهیه گام به گام آن را توضیح داده ایم که می توانید از تصاویر آن کمک بگیرید. شیرینی های سنتی همیشه طرفدار دارند و برای پذیرایی در مهمانی ها مناسب هستند.

• مواد لازم:

۲ بسته خمیر پای

۱ بسته کره

ربع فنجان شکر صورتی

ربع فنجان شکر زرد

ربع فنجان شکر سبز

ربع فنجان شکر آبی

• روش تهیه:

- فر را بگذارید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود.

- روی تخته آشپزخانه تمیزی شکر صورتی بپاشید. یک ورق خمیر پای را روی شکر صورتی پهن کنید.

- با فرچه شیرینی پزی، کمی کره آب شده روی خمیر پا بمالید. حالا شکر زرد روی آن بمالید. کره بمالید و حالا خمیر دیگری را آن پهن کنید و سپس شکر سبز بپاشید. دوباره خمیر دیگری بگذارید، کره بمالید و شکر آبی بپاشید.

- وردنه را به آرامی روی خمیر پای بغلتانید تا ضخامت آن نیم اینچ شود. کناره های گرد خمیر را با چاقو ببرید تا کل خمیر مستطیلی شکل شود.

- وسط این مستطیل را علامت گذاری کنید و از دو ضلع کوچکتر مستطیل شروع به لوله کردن خمیر کنید تا در وسط به هم برسند.

- حالا با چاقوی تیزی، خمیر را به پهنای یک چهارم اینچ برش بزنید. برش ها را روی کاغذ روغنی که روی سینی فر گذاشته اید بچینید. ۹ تا ۱۰ دقیقه آنها را در فر بپزید تا کناره های این بال های فرشته شروع به طلایی شدن کنند.

- سپس سینی را از فر درآورید و بگذارید شیرینی ها سرد شوند تا آنها را روی بشقاب جداگانه ای سرو کنید.