دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
خوراک ماهی
![خوراک ماهی](/web/imgs/16/11/3fmy21.jpeg)
مواد لازم
یک حبه سیر خرد شده
دو قاشق مرباخوری آب لیمو ترش
سه چهارم قاشق مرباخوری نمک
دو و نیم قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
یک و نیم قاشق مرباخوری پودر فلفل
۴۵۰ گرم ماهی سالمون یا هرماهی بدون استخوان
دو عدد پیاز متوسط
یک عدد فلفل دلمه بزرگ خرد شده
دو عدد گوجه فرنگی متوسط خردشده
یک فنجان شیره نارگیل
دو فنجان گشنیز خردشده
دو فنجان برنج پخته شده
طرز تهیه
در یک پیاله سیر له شده را با آب لیموترش، نمک، پودر فلفل وزیره به خوبی مخلوط کنید و بگذارید تا برای دو ساعت در دمای اتاق بماند.
در یک تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و روی آن ماهی های لایه لایه شده را قرار دهید. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و فلفل دلمه ها و گوجه فرنگی ها را که لایه لایه خرد کرده اید روی آن قرار دهید.
سپس از مخلوط تهیه شده در پیاله به آن اضافه کرده و با دست روی آن گشنیز خرد شده را بپاشید. سپس شیره نارگیل را روی آن قرار دهید.
تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن را بگذارید تا برای یک ساعت و ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
سپس برنج را در کنار این مواد در ظرف ریخته و آن را سرو کنید.
[فریده احمدی]
مسعود پزشکیان پزشکیان ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
آلودگی هوا هواشناسی استان مرکزی تهران کنکور شهرداری تهران قتل سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه
قیمت دلار تورم قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بورس بازار خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان بازار سرمایه دلار
کربلا تلویزیون سینما امام حسین (ع) سینمای ایران کتاب رامبد جوان هنرمندان تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی ماهی باتری
رژیم صهیونیستی فرانسه غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا انگلیس چین جو بایدن حزب الله لبنان حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
سامسونگ ناسا روزنامه هوش مصنوعی
رژیم غذایی تب دانگ ویتامین کاهش وزن آلزایمر پوکی استخوان کودک