دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

خوراک ماهی


خوراک ماهی

● مواد لازم
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری آب لیمو ترش
▪ سه چهارم قاشق مرباخوری نمک
▪ دو و نیم قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری پودر فلفل
▪ ۴۵۰ گرم ماهی …

مواد لازم

یک حبه سیر خرد شده

دو قاشق مرباخوری آب لیمو ترش

سه چهارم قاشق مرباخوری نمک

دو و نیم قاشق مرباخوری پودر زیره سبز

یک و نیم قاشق مرباخوری پودر فلفل

۴۵۰ گرم ماهی سالمون یا هرماهی بدون استخوان

دو عدد پیاز متوسط

یک عدد فلفل دلمه بزرگ خرد شده

دو عدد گوجه فرنگی متوسط خردشده

یک فنجان شیره نارگیل

دو فنجان گشنیز خردشده

دو فنجان برنج پخته شده

طرز تهیه

در یک پیاله سیر له شده را با آب لیموترش، نمک، پودر فلفل وزیره به خوبی مخلوط کنید و بگذارید تا برای دو ساعت در دمای اتاق بماند.

در یک تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و روی آن ماهی های لایه لایه شده را قرار دهید. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و فلفل دلمه ها و گوجه فرنگی ها را که لایه لایه خرد کرده اید روی آن قرار دهید.

سپس از مخلوط تهیه شده در پیاله به آن اضافه کرده و با دست روی آن گشنیز خرد شده را بپاشید. سپس شیره نارگیل را روی آن قرار دهید.

تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن را بگذارید تا برای یک ساعت و ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

سپس برنج را در کنار این مواد در ظرف ریخته و آن را سرو کنید.

[فریده احمدی]