جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
الویه لبو
در این مطلب دستور تهیه سالاد الویه را برایتان نوشتهایم که برای شام گزینه مناسبی هست. همچنین رول اسفناج با آن همه خاصیت برایتان بهترین گزینه هستند.
الویه لبو با رول اسفناج
مواد لازم:
تخم مرغ.......................................................۳ عدد
سیب زمینی.................................................۳ عدد
سینه مرغ.................................................یک تکه
خیارشور خرد شده..............................یک پیمانه
نخود فرنگی...........................................یک پیمانه
ذرت................نصف پیمانه (از این ذرت کنسرویها)
لبو.................................................................دو عدد
زیتون سیاه.................................................مقداری
سس مایونز......................................به میزان لازم
نمک..................................................به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.ابتدا سینه مرغ را شسته و بگذارید در قابلمهای پر از آب تا خوب بپزد و بعد از اینکه مرغ خوب پخته شد و آب آن تمام شد سینه مرغ پخته شده را ریز خردکنید.
۲.همچنین تخم مرغها و سیب زمینیها و لبو را هرکدام به طور جداگانه بگذارید تا خوب بپزند و پس از اینکه مطمئن شدید که خوب پخته شدند هرکدام را جداگانه ریز خرد کنید.
۳.سپس مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده را با هم مخلوط کنید. از سوی دیگر خیارشور و زیتون سیاه خرد شده و نخود فرنگی و ذرت را نیز به کل مخلوط اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.
۴.بعد نمک و سس مایونز را به مخلوط بیفزایید، هرچقدر که دوست دارید سس مایونز بزنید.
رول اسفناج:
مواد لازم برای خمیر:
اسفناج ریز خرد شده و پخته شده............یک فنجان
آرد سفید...............................................۵/۲ پیمانه
بکینگ پودر.......................یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه............................یک قاشق غذاخوری
شیر.......................................................نصف پیمانه
ماست..................................................نصف فنجان
روغن مایع................................یک چهارم پیمانه
نمک...................................نصف قاشق چایخوری
شکر.......................................یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر:
ابتدا شیر و روغن و اسفناج را با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر را نیز روی مخلوط ماست بپاشید. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و روی بقیه مواد الک کنید. سپس با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر به اصطلاح به دست آید ممکن است یه کم چسبنده باشد ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش را از دست ندهد. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت کند.
سپس به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه بگذارید و سپس آن را بیرون آورید.
در پایان:
خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و مواد را رویش پهن کنید. و آن را رول کنید. آن را داخل کیسه فریزر گذاشته و بگذارید در یخچال تا خنک شود اگر خمیر را باز بگذارید رولهای شما خشک میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی