جمعه, ۲۰ مهر, ۱۴۰۳ / 11 October, 2024
مجله ویستا
باقلا قاتق
مواد لازم
لوبیای کشاورزی: ۱ کیلو
سیر: ۴ تا ۵ پر
تخم مرغ: ۲ عدد
شوید: ۱ قاشق غذا خوری
زرد چوبه: ۱ قاشق سوپخوری
روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه
باقلا را پاک کرده و چند ساعت زودتر در آب خیس می کنیم و پوست آن را می گیریم و آنرا شسته و در یک ظرف مناسبی می ریزیم سیر را پاک کرده و خرد می کنیم و بعد شوید، زرد چوبه، سیر و روغن را داخل قابلمه باقلی می ریزید و روی آتش ملایم می گذاریم تا کمی سرخ شود و رنگ آن تغییر کند سپس آب را به اندازه ای که روی باقلی را بگیرد و در آن می ریزید وقتی که باقلا پخته شد تخم مرغ ها را شکسته نمک و فلفل به آن اضافه می کنید که تخم مرغ ها سفت شد خورش آماده است.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست