شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا
باقلا قاتق
![باقلا قاتق](/web/imgs/16/11/3wion1.jpeg)
مواد لازم
لوبیای کشاورزی: ۱ کیلو
سیر: ۴ تا ۵ پر
تخم مرغ: ۲ عدد
شوید: ۱ قاشق غذا خوری
زرد چوبه: ۱ قاشق سوپخوری
روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه
باقلا را پاک کرده و چند ساعت زودتر در آب خیس می کنیم و پوست آن را می گیریم و آنرا شسته و در یک ظرف مناسبی می ریزیم سیر را پاک کرده و خرد می کنیم و بعد شوید، زرد چوبه، سیر و روغن را داخل قابلمه باقلی می ریزید و روی آتش ملایم می گذاریم تا کمی سرخ شود و رنگ آن تغییر کند سپس آب را به اندازه ای که روی باقلی را بگیرد و در آن می ریزید وقتی که باقلا پخته شد تخم مرغ ها را شکسته نمک و فلفل به آن اضافه می کنید که تخم مرغ ها سفت شد خورش آماده است.
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان ستاد انتخابات کشور سعید جلیلی قالیباف علیرضا زاکانی
پلیس سخنگوی فراجا تهران هواشناسی زلزله سیل بارش باران قتل قوه قضاییه فضای مجازی سوادکوه
ترکیه قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو دولت سیزدهم قیمت طلا دلار بازنشستگان نهضت ملی مسکن قیمت سکه
رامبد جوان تلویزیون جوکر تئاتر سینمای ایران رسانه ملی دفاع مقدس
ماهواره
روسیه رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ جو بایدن آمریکا ترامپ فلسطین غزه لبنان جنگ غزه چین اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس رئال مادرید تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام لیگ برتر جام ملت های اروپا بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اینترنت فیبر نوری بوگاتی عیسی زارع پور فناوری همراه اول
فشار خون ویتامین سازمان غذا و دارو دیابت گرمازدگی سازمان بهداشت جهانی