جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
کرم تیرامیسو
مواد لازم:
پنیر خامهای:
۴۰۰گرم
خامه فرمگرفته:
۴۰۰ گرم
پودر شکر:
۱۵۰ گرم
پودر نسکافه:
۳ قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگر:
به تعداد لازم
قهوه فرانسه دم کرده :
یک فنجان
روش تهیه:
ابتدا پودر نسکافه و پودر شکر را با هم آسیاب کرده و الک میکنیم، پنیر خامهای و خامه را با هم مخلوط میکنیم و در حد مخلوطشدن با همزن برقی هم میزنیم. نیمی از مخلوط پودر شکر و پودر نسکافه را به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم میزنیم. ظرف ترجیحا چینی یا سرامیک با ارتفاع نسبتا کم در نظر میگیریم. مقداری از کرم آماده را داخل ظرف ریخته و پخش میکنیم و از مخلوط پودری روی سطح آن الک میکنیم. چند لیدی فینگر را داخل قهوه فرانسه زده و روی کرم میچینیم و دوباره روی آن را با کرم میپوشانیم. این کار را ادامه میدهیم تا ظرف پر شود. روی ظرف را در نهایت از پودری که داریم الک کرده و با شکلات تزئین میکنیم. سپس آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حتما تیرامیسو باید یک شب در یخچال بماند تا لذیذ و آماده مصرف شود.
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس اصفهان بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو قیمت سکه خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان سایپا ایران خودرو کارگران
نمایشگاه کتاب سریال شهاب حسینی عفاف و حجاب کتاب جواد عزتی مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال پرسپولیس فوتبال علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام گوگل اپل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه دیابت بیماری قلبی کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی