سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
حلوای هویج
مواد لازم
یک کیلو گرم هویج
شکر به مقدار لازم
۴۰۰ گرم شیر خشک
۶۰ گرم کره و یا مارگارین
کمی زعفران
یک قاشق چای خوری پودر هل
صد گرم پسته، بادام خرد شده
۵۰ گرم کشمش
طرز تهیه:
هویج را با رنده ریز، رنده کنید و یا در خردکن بریزید.
هویج رنده شده را با یک چهارم فنجان آب بپزید تا هویج نرم شود.
هویج پخته شده را در صافی قرار دهید .
کره و یا مارگارین را گرم و هویج را اضافه کنید و در حرارت بالا تف دهید. تا آب آن به طور کامل تبخیر شود.
در این مرحله شیرخشک و زعفران را اضافه و خوب مخلوط کنید.
سپس شکر را اضافه کنید و خوب تف دهید.
کشمش یا دانه مغزدار و پودر هل را اضافه کنید و در ظرف مناسب بریزید و با دانه مغزدار تزیین کنید و پس از سرد شدن برش بزنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست