سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
کلوچه لیموترش
مواد لازم برای ۲۴ عدد:
کره- ۳۵۰ گرم
خاکه قند- یک سوم لیوان
پوست لیموترش- ۲ عدد
آب لیمو- ۲ قاشق غذاخوری
وانیل- یک قاشق غذاخوری
آرد- یک و سه چهارم لیوان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت- ۲ قاشق غذاخوری
نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
خاکه قند- دو سوم لیوان
طرز تهیه:
کره که به دمای اتاق رسیده است را همراه با یک سوم لیوان شکر هم بزنید. پوست لیموی رنده شده، آب لیمو و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. آرد سفید، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید و به مواد قبلی بیفزایید. خمیر به دست آمده را به شکل تنه درخت لوله کنید ، در سلفون بپیچید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. خمیر سفت شده را به ضخامت نیم سانت برش بزنید و با فاصله یک سانت روی سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. کلوچه های پخته شده را به مدت ۴ دقیقه روی توری فلزی قرار دهید سپس در پودر خاکه قند بغلتانید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست