چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

اسکونزهای ماستی


اسکونزهای ماستی

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم برای ۲۴ عدد:

آرد- ۲ و نیم پیمانه

بکینگ پودر- ۲ قاشق مرباخوری

جوش شیرین- نصف قاشق مرباخوری

نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری

کره سرد- ۱۱۳ گرم (به ۸ تکه تقسیم شده)

شکر- نصف پیمانه

کشمش- نصف پیمانه

پوست رنده شده لیموی تازه- ۲ قاشق مرباخوری

ماست غلیظ- یک پیمانه

تخم مرغ- یک عدد

آب- یک قاشق غذاخوری

شکر- ۲ قاشق غذاخوری

رویه اسکونز:

پودر قند- یک پیمانه

کره نرم- یک قاشق غذاخوری

آب پرتقال- ۲ تا ۴ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

کره را اضافه کنید و با نوک دست یا نوک چنگال هم بزنید تا به شکل خرده نان دربیاید.

شکر، کشمش و پوست لیمو را در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید، ماست، زرده تخم مرغ و آب را با هم مخلوط و به مواد خشک اضافه کنید.

مواد را روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید ورز دهید تا تمامی مواد کاملا با هم مخلوط شود.

خمیر را نصف کنید و به شکل ۲ مستطیل ۲۰×۱۵ و با ضخامت ۱.۲۷ سانتی متر دربیاورید.

هر کدام را روی سینی کاغذ روغنی قرار دهید و در هر قطعه مستطیلی ۱۲ برش ۵ سانتی متری ایجاد کنید اما از هم جدا نکنید.

سفیده تخم مرغ را کمی هم بزنید و روی هر تکه با برس بمالید، شکر روی آن بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شودو از فر دربیاورید و بگذارید خنک شود.

تمامی مواد رویه را با هم مخلوط کنید، آب پرتقال را اضافه کنید سپس مخلوط را روی اسکنزهای ولرم بریزید و سرو کنید.

خواص کشمش:کشمش سرشار از آهن و ویتامین های گروه B است که کم خونی را برطرف می کند.

ارزش غذایی تقریبی هر یک عدد اسکونز

کالری ۱۵۰

چربی ۷ گرم

کلسترول ۲۵ میلی گرم

سدیم ۱۳۰ میلی گرم

کربوهیدرات ۲۱ گرم

پروتئین ۲ گرم